Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi az IQ-d, és mivel...

Mennyi az IQ-d, és mivel foglalkozol?

Figyelt kérdés

Egy rövid kutatást szeretnék végezni a fórumozók körében, puszta kíváncsiságból.

[link]

Az alábbi linken van egy IQ teszt, ahol egy 3x3-as felületen vannak absztrakt ábrák, és neked hasonlóságok, logikai kapcsolatok segítségével kell eldöntened, hogy a 6 válaszlehetőség közül melyik a helyes.

Az én IQ-m a teszt alapján 126 és mérnöknek tanulok.

2022. jan. 16. 16:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Üdv

Az én IQ-m 75,15 szórású teszten.

Mérnöknek tanulok. Az IQ teljes mértékben elavult.

2022. jan. 27. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:
61%
nekem 75 , és agysebész vagyok.
2022. jan. 27. 20:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív
2022. márc. 14. 08:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezeken a menza reklám teszteken mindig tök magasra jön ki az IQm, mindig a felső határ felett, javasolva hogy a pontos érték miatt menjek el hozzájuk.

Voltam pszichológus által vezetett, egyéni, több órás teszten, sok retű feladatok voltak, nem csak ez a logikai ábra, hanem több készséget is nézett és ott 111 lett. Egy szintén diplomás baratnőmnek 107 lett ez.

2022. jún. 13. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!