Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Honnan tudom, hogy Jézust a...

Honnan tudom, hogy Jézust a szívembe fogadtam és nem csak beképzelem?

Figyelt kérdés

- Mi változik bennem olyankor?

- Külsőleg tapasztalható változás, vagy inkább belsőleg?

- Végleg elköteleződöm Jézusnak?

- Mi van, ha másik hitet választok, miközben Jézus már bennem él? Kidobódik?

2023. aug. 9. 20:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

Csak akkor fogod tudni amikor megtortent! Onnan fogod tudni hogy megtortent hogy már nem teszed fel ezt a kérdést! Addig amíg erre a kérdésre nem tudsz válaszolni, nem vagy abban az állapotban hogy Jézus a szívedben él.

Ez fizikailag és szellemileg is érzékelhető dolog.

Egészen pontosan az történik hogy a Szent Szellem bekoltozik nem a hús szívedbe de a szellemi szivkozpontodba. A Szent Szellem és te egy testben lesztek. Ez magában egy természetfeletti dolog! És Innentől természetfeletti események sorozata követi ha hagyod hogy a Szent Szellem egyre nagyobb teret hoditson benned és atvegye a vezetést, mert azok az Istennek fiai akik Szellem szerint járnak! Roma 8.14

2023. aug. 12. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Ne mivan szívedbe zártad már? :D
2023. aug. 13. 08:36
 13/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem hiszem hogy be tudnád mesélni magadnak. Velem is történtek olyan dolgok , Istentapasztalások hogy tudtam, biztosan nem mesélem be. Itt az a kérdés hogy megprobáltad-e bemesélni? Amúgy külső jelei is vannak. Magamon meg másokon is tapasztalom hogy jó kisugárzásuk van, vidámak, szelídek, mosolyognak. Szerintem látszik az emberben ha Jézus él a szívében. Jézus Mindig veled van addig amíg el nem utasítod Őt.
2023. aug. 19. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:
#2 ugyanez tortent velem is :/
2023. aug. 20. 13:49
 15/19 anonim ***** válasza:
#13 hasonlóan gondolom
2023. aug. 20. 20:58
 16/19 anonim ***** válasza:
30%
Én is vidám, szelíd, mosolygós vagyok, mégis tojók jésszusra, de akkor mégis a szívemben él? Hogyan tudnám onnan kizavarni? Hogyan képzelte ezt? Nem kért engedélyt!
2023. aug. 21. 22:37
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem. Igazatok volt. Teljesen felesleges. Minden feleslegesー
2023. aug. 24. 20:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne add fel, kérdező! Hiszem, hogy már munkálkodik a szívedben, csak hívd segítségül! És ne hallgass arra, aki gúnyolódik ezen.
2023. aug. 24. 22:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Miért lenne felesleges? Ez a legcsodálatosabb dolog a világon. Hogy Jézus benne él a szívedben. Ő borzasztó szeret téged és ha kéred, segít.
2023. aug. 27. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!