Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem büntet Isten engem?...

Miért nem büntet Isten engem? Ahogy a gyüli mondta mikor kiléptem?

Figyelt kérdés

Katolikusnak vagyok megkeresztelve. Jártam is hittanra 8.osztályig. első áldoztam, 4. Osztalyosan. Később 18 évesen hitgyülibe elmentem ahonnan kiléptem. Mikor kiléptem megfenyegettek hogy pokolra jutok, isten majd megver engem stb. Ennek már 5 éve. Na miért nem ver most akkor Isten? Jól vagyok, mindenem rendben van.ugy élek hogy dolgozom segítek akin tudok akár egy szelet kenyérrel is ha tudok, tisztelek mindenkit próbálok szeretetben élni nem iszok nem drogozok. Azonban biszex vagyok ami szembe megy Istennel de ő adta nekem ezt az érzést nem tehetek róla szeretem a fiúkat is meg a lányokat is. De persze lányokat jobban. Mondták ott hogy az ördögtől van a biszexualitás. Lehet de hiába akartam kértem nem vette tőlem el az Úr Jézus ezt az érzést. Néha szorongok hogy pokolba jutok mert fiúkkal is megélem vágyaim de amúgy rendesen dolgozó, becsületes kedves, udvarias, segítőkész ember vagyok. Sosem káromkodom másnak nem artok szerintetek Isten megbocsátja nekem a biszexualitásomat? Nem tudok róla lemondani mert ha lemondanék mint egyszer megpróbáltam sokszor szorongtam nemtudtam élni így. Én így vagyok boldog ez nélkül megkeseredett boldogtalan lennék..

23F vagyok

2023. júl. 30. 07:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
88%
Örülj neki hogy kiléptél, legalább több pénz marad a zsebedben és nem tömik tele minden baromsággal a fejed ezek a nyomorult szektások.
2023. júl. 31. 18:53
 22/25 anonim ***** válasza:
88%
Micsoda fenyegetés, mindjárt összesz@rom magam. 😆 A gyülike megmondta, jaj neked, megbüntet az Isten! 🤣🤣 Én a helyedben már rettegnék! 🤣🤣🤣🤣 Nyomorult agymosó szektás mocskok, adnék én nekik olyan büntetést amit nem tennének zsebre a szemétladák....kihasználni az emberek hiszékenységét, erre van eszük.
2023. júl. 31. 21:03
 23/25 anonim ***** válasza:
91%

A válasz egyszerű. Azért, mert rossz dolgokat tanított a gyúlekezeted. Istenre nem úgy kell tekinteni, mint egy rabszolgatartóra, hanem mint egy szerető Apára. Az apukádnak azért fogadsz szót, mert örömöt akarsz neki okozni, nem azért mert félsz tőle. Ezt nekem is meg kellett tanulnom. Nem véletlenül nagy témája az Újszövetségnek a szabadság és a gyermekiség.

Persze ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve kezdj el rosszat tenni, mert megteheted. Így is lesznek gyengeségeid, amiket le kell küzdened. Ezeket viszont ne önostorozással próbald meg leküzdeni, hanem beismeréssel es ne azért, mert félsz a büntetéstől, habem azért mert szereted az Apukád!

2023. aug. 1. 02:28
 24/25 anonim ***** válasza:
64%
Sokan nem járnak gyülekezetekbe, hanem hivőnek mondják magukat amég tiszta szivvel hiszed Isten minden rendbe van.
2023. aug. 1. 16:04
 25/25 anonim ***** válasza:
50%

A gyűlik azért vannak, hogy Jézus tanítványává tegyenek.

Nem üdvösség kérdése, hogy oda járjunk mindig. Viszont az Úr ott van közöttük, ott megtapasztalhatjuk a jelenlétét... Meghallhatjuk hangját, vezetését.

Az Ige szerint van megoldás a "promlémádra".

Kolosséiakhoz 3:5

5 Öldököljétek meg azért a ti földi tagjaitokat, paráznaságot, tisztátalanságot, bujaságot, gonosz kívánságot és a fösvénységet, a mi bálványimádás.

Mindannyian küzdünk a sötét erőkkel. Az a kérdés, hogy ellenállsz inkább és Jézushoz futsz, hogy szabadítson meg.... vagy keresztre szegezed a test kívánságát. Ha engedsz a kívánságodnak az elválaszt Istentől... nemde?

Van segítség mindig a Mennyből!

ui: Ha eddig nem vette el, az nem jelenti azt, hogy ne akarna, tudna esetleg egy szabadító alkalmon megszabadítani.

2023. aug. 1. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!