Hogy lehet lerázni a Jehova tanúit?
Röviden:
Én ateista vagyok és eljöttek hozzám kb. egy hete. Én szépen elmagyaráztam nekik, hogy miért nem hiszek istenben. Nem akartam, hogy azt gondolják, hogy a külvilág tele van gonosz emberekkel, akiket meg kell téríteni. Azt is meg szerettem volna mutatni, hogy sok gondolkodás után jutottam arra az álláspontra, ahol vagyok.
Azóta párszor megjelentek megint, de nem akarok velük tiszteletlenül bánni, a fent említett okok miatt.
Erre van egy kipróbált és bevált módszerem, ha meglátom őket az utcában, felöltöm a 100% JT elleni védelemmel ellátott armoromat:
A hatás azonnali és még csak nem is voltam velük tiszteletlen.
"Inkompetencia lvl100"
Ahogy mondtam:
"Nem akartam, hogy azt gondolják, hogy a külvilág tele van gonosz emberekkel, akiket meg kell téríteni. Azt is meg szerettem volna mutatni, hogy sok gondolkodás után jutottam arra az álláspontra, ahol vagyok"
Tehát vagy nem olvastad ezt a részt, vagy nem sikerült felfognod.
Hozzám ketten jöttek. Megkérdeztem mit akarnak.
Mondják, beszélgetni. Mondom ketten vagytok. Beszélgessetek.
"Hozzám ketten jöttek. Megkérdeztem mit akarnak.
Mondják, beszélgetni. Mondom ketten vagytok. Beszélgessetek."
😅😅😅
Kérj tőlük kölcsön pénzt.
"Eskü megadom gecchiiiii"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!