Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy lehet lerázni a Jehova...

Hogy lehet lerázni a Jehova tanúit?

Figyelt kérdés

Röviden:

Én ateista vagyok és eljöttek hozzám kb. egy hete. Én szépen elmagyaráztam nekik, hogy miért nem hiszek istenben. Nem akartam, hogy azt gondolják, hogy a külvilág tele van gonosz emberekkel, akiket meg kell téríteni. Azt is meg szerettem volna mutatni, hogy sok gondolkodás után jutottam arra az álláspontra, ahol vagyok.

Azóta párszor megjelentek megint, de nem akarok velük tiszteletlenül bánni, a fent említett okok miatt.

2023. júl. 13. 11:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
Káromkodj, nekem bejött! :-D De mocskosul bameg!
2023. júl. 13. 13:01
 12/27 A kérdező kommentje:

Kérj tőlük kölcsön pénzt.

"Eskü megadom gecchiiiii"

Jé, devláh 😀

2023. júl. 13. 13:01
 13/27 A kérdező kommentje:

"Káromkodj, nekem bejött! :-D De mocskosul bameg!"

Komolyra fordítva a szót, azt is el szeretném érni, hogy átgondolják, hogy miben hisznek

2023. júl. 13. 13:03
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
Ha vitatkozni próbálsz, csak adod alájuk a lovat. Káromkodj b..szalak teherbe téged is! :-P
2023. júl. 13. 13:05
 15/27 Metionin ***** válasza:
91%

#9 ez rohadt nagy :D :D

Én amúgy azt szoktam mondani, hogy bocsi srácok, ebben a házban Lolth-t szolgáljuk és amíg gondolkodnak, hogy az mi a bánat, rájuk csapom az ajtót. Ha ateistának, sátánistának, zsidónak, hindunak stb. vallom magam, akkor arra megvan a betanult térítő szövegük de ezzel nem tudnak mit kezdeni.

2023. júl. 13. 13:10
 16/27 anonim ***** válasza:
94%
Az a baj, hogy olyanok mint a kis kóborkutyák. Egyszer megsimogatod őket aztán mennek utánad, elzavarni se lehet őket. Nem szabad szóbaállni velük. Ha beszélgetsz akkor már teret, lehetőséget adsz nekik az agymosásra. És ezzel élnek is.
2023. júl. 13. 13:16
 17/27 anonim ***** válasza:
31%

Ne beszélgess velük.

Amúgy meg minek akarod kileptetni őket? Ugyanolyan terítő vagy, mint ők 😁

2023. júl. 13. 13:20
 18/27 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg minek akarod kileptetni őket? Ugyanolyan terítő vagy, mint ők 😁"

Hát én nem nevelek gyerekekbe olyan kártékony szokásokat/hitet, amiket ők. Nézz meg pl. egy ex-jehova tanúja videóját és ők elmondják, hogy milyen traumát okozott ez nekik.

2023. júl. 13. 13:51
 19/27 A kérdező kommentje:

Például itt egy kiváló videó arról, hogy hogyan mossák a gyermekek agyát egy ex-Jehova tanújától

[link]

2023. júl. 13. 13:56
 20/27 anonim ***** válasza:
54%

19

AZért nem tágítanak melőled, mert látják, mennyire rá vagy függve a témára. Mit érdekel? Van ennél nagyobb baj is a világban, mint ők. Szrd le.

2023. júl. 13. 14:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!