Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire normális egy muszlim...

Mennyire normális egy muszlim férjétől,hogy minden szabad idejében telefonozik, sorozatot néz ? Muszlim emberek válaszát várom !

Figyelt kérdés
A fejem muszlim nagyon sokat dolgozik,heti 5 nap reggel 8-10 ig .Mikor haza jön ima ,eszik aztán telefon .Hétvégente sétálni szoktunk gyerekkel 2-3 órát akkor is sokszor előveszi a telefonját,sétán kívül folyton külön szobában ül és telefonozik vagy alszik, beszélgetni sem nagyon lehet vele ,gyerekkel nem foglalkozik ,sok felújítani való lenne a lakáson festés, tapétázás 7 éve azt mind én csinálom mert szerinte ez női dolog .Igazából nagyon unom hogy ilyen, nagyon megutáltan az iszlámot is ,soha nem lennék muszlim, és szívem szerint elválnék .Igazából napi ötimán kívül, teljesen olyan mint egy nem muszlim .
2023. máj. 17. 10:53
1 2 3 4 5
 31/41 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
40%

"Miért lenne kitalált mi alapján ? Mert nem az iszlámot dicsőíti ?"

Szerintem itt az a baj hogy a helyes írásod miatt össze hasonlitanak egy másik felhasználóval.

Én ezt mindig hülyeségnek tartottam, szarul írni sokan szoktak itt.

Ami a férjedet illeti, a szerelés mindig is férfi munka volt , ha pedig azt hiszi hogy az ima megtisztitja azoktol a cselekedetektől amiket nem bán meg...Hát nincs ki a négy kereke.

Mondd meg neki hogy a próféta is végzett házi munkát. Kecskét fejt.

Martin Lings: "Az iszlám prófétája"-ban olvasható.

De hogy a fenébe jöttetek össze?

2023. máj. 17. 16:16
 32/41 A kérdező kommentje:
16 év alatt nem tudott változni ,mit változtat azon, hogy Mohamed megfejt egy kecskét? Neki az a gyerekkel való idő töltés, hogy a gyerek nézi a mesét ő meg telefonozik.
2023. máj. 17. 16:35
 33/41 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"16 év alatt nem tudott változni ,mit változtat azon, hogy Mohamed megfejt egy kecskét?"

Az csak egy példa volt rá, mást is csinált. Azt hittem vallással akarod "kinozni" a 22-es válasz alapján.

"Neki az a gyerekkel való idő töltés, hogy a gyerek nézi a mesét ő meg telefonozik."

Elég sokan ezt tartják annak. Ezzel mit kezdjünk?

Nézd probált meg meg beszélni, azt ha nem megy válj el.

2023. máj. 17. 16:51
 34/41 A kérdező kommentje:

A probléma az Iszlam iránti elvakultsága és felsőbrendűsége .

Mivel hiteltelennek tartja mikor ezeket felvetem neki ,mert én nem vagyok muszlim, és ő jobban tudja .Neki is mondtam ezeket ,hogy nem hogy nem hogy nem jó muszlim ,de még jó embernek sem tartom ,erre az volt a válasza ,hogy majd ha elvégeztem a tisztó fürdést akkor meghallgat .

Megjegyzem 17 éves voltam ,semmit nem tudtam az Iszlámról a férjemet nem én néztem ki magamnak ,hogy rátapadtam volna hogy nekem ő kell.Sőt pont fordítva volt ,és nem volt mindig ilyen ,de mindig voltak ellenvetéseim vallási dolgaival kapcsolatban.

2023. máj. 17. 17:27
 35/41 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"A probléma az Iszlam iránti elvakultsága és felsőbrendűsége ."

Nem hinném hogy itt vallási fanatizmusrol van szó. A férjed csak hivatkozik a vallásra, de láthatóan nem érdekli.

Én még nem hallottam vallási fanatikusrol aki nem csinált otthon semmit csak telozot. Olyanokrol hallottam akik a nejük verik, vagy a meleg kölyköt kirakják az utcára. De egyheyben ücsőrgő, békés fanatikusrol még életemben nem hallottam.

"Megjegyzem 17 éves voltam ,semmit nem tudtam az Iszlámról"

Ha tudtál volna bármit is, az min változtatott volna? A férjed nem cselekszik az iszlám szellemisége is szabályai szerint.

2023. máj. 17. 17:54
 36/41 A kérdező kommentje:

De az !

Nem azért mentem férjhez ,hogy magányos legyek ,nincsenek rokonaink annyi nincs akihez hozzá lehetne szólni .Ezt a férjem alakította így ! Kisfiam ennek a szeparált életmódnak köszönhetően nem beszél semmit az óvodában, ez miatta van .

2023. máj. 17. 19:02
 37/41 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"De az !"

Ha az lenne, már megvert volna. Az ilyenek folyton szijjaznak. Ahhoz sajna nem lusták

A lent emlitettet meg nem tudom miért ismétled, amikor nem is cáfoltam. Nézd ezzel az ismétléssel tényleg propaganda kérdés szerűnek tünik ez az egész.

2023. máj. 17. 19:05
 38/41 A kérdező kommentje:
Akkor lehet én nem vagyok tisztában a válási elvakultság fogalmával .De amiket írtam igaz !
2023. máj. 17. 19:26
 39/41 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

"De amiket írtam igaz !"

Akkor párkapcsolati terapeutát, vagy válást ajánlok.

Késöbbi férjed körültekintőbben válaszad meg.

2023. máj. 17. 19:28
 40/41 A kérdező kommentje:
Remélem ebből a kérdésből tanul egy pár tini lány, akinek muszlim fiu udvarol .
2023. máj. 17. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!