Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire normális egy muszlim...

Mennyire normális egy muszlim férjétől,hogy minden szabad idejében telefonozik, sorozatot néz ? Muszlim emberek válaszát várom !

Figyelt kérdés
A fejem muszlim nagyon sokat dolgozik,heti 5 nap reggel 8-10 ig .Mikor haza jön ima ,eszik aztán telefon .Hétvégente sétálni szoktunk gyerekkel 2-3 órát akkor is sokszor előveszi a telefonját,sétán kívül folyton külön szobában ül és telefonozik vagy alszik, beszélgetni sem nagyon lehet vele ,gyerekkel nem foglalkozik ,sok felújítani való lenne a lakáson festés, tapétázás 7 éve azt mind én csinálom mert szerinte ez női dolog .Igazából nagyon unom hogy ilyen, nagyon megutáltan az iszlámot is ,soha nem lennék muszlim, és szívem szerint elválnék .Igazából napi ötimán kívül, teljesen olyan mint egy nem muszlim .
2023. máj. 17. 10:53
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Már 8 Éva gyakorolja !És előtte is az volt ,csak volt 8 év kihagyása .

Amúgy családban nincs, vita kiabálás, sem agresszió ! Csak magány !

2023. máj. 17. 11:57
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Már rég el kellett volna válj, ez nem élet, amibe belevitt, nagyon sajnálom.
2023. máj. 17. 12:01
 13/41 anonim ***** válasza:
67%

Azt írtad imádkozik és ennyi.

Ha nincs vita és agresszió akkor ahogy mondtam, próbáljátok megbeszélni mi a probléma.

2023. máj. 17. 12:05
 14/41 anonim ***** válasza:
54%

"Már rég el kellett volna válj, ez nem élet, amibe belevitt, nagyon sajnálom."

Azt kifejtenéd miért javaslod egy család azonnali szétszakítását?

2023. máj. 17. 12:06
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem én vagyok a 12-es de én úgy látom, itt a család már szétszakadt a muszlim férj által:

"Szüleimmel összeveszet nem jöhetnek hozzám nem beszélek velük egy rokonom se jöhet hozzám , és ő sem beszél velem .Évek teltek el már ,hogy a gyereken kívül senkivel nem beszélek néha aztér hozzám szól ."

2023. máj. 17. 12:30
 16/41 A kérdező kommentje:
Igen már én sem keresem a társaságát én is vonulok a szobámban hadd telefonozzon.Egy 70 nm lakást én festek 7 éve ,tapétázok ,vettem magamnak fúrógépet fúrok.Gyerkeknek vettem hintát egyedül furtam fel nem zavarja semmi .Nagyon elegem van ,ha elválok tőle ő fog rosszul járni és agyerkek, mert kicsi és szeretik.
2023. máj. 17. 12:45
 17/41 anonim ***** válasza:
75%

A kérdés kitalált. Az írási stílusa alapján felismerhető, hogy az a felhasználó az, aki a rovat kérdéseinek egy jelentős részét most is gyártja.

Csodálkozom, hogy sokan nem ismerik fel. Ő az, aki régen a "pásztoros" meg a házasság előtti szex kérdéseket is feltette sorozatosan, aki régen a hitgyülibe járt. Évek óta itt szórakozik az oldalon, és minden nap ír ki kérdést.

Jelentettem ezt a kérdést.

2023. máj. 17. 12:53
 18/41 anonim ***** válasza:
0%
De ha itt feltetted a kérdést akkor mégiscsak látsz némi reményt a megoldásra igaz? Ha nem látsz, akkor nincs értelme a kérdésnek. Abból amit leírtál nekem úgy tűnik még nincs veszve. Azt mondtad nincs vita vagy erőszak a házasságban csak meg kellene beszélni mi a gond. Esetleg próbáld megbeszélni vele, próbálj meg kedvesen szólni hozzá, ilyesmi. Talán érdemes lehet beszélni a férjed szüleivel is.
2023. máj. 17. 12:58
 19/41 anonim ***** válasza:
65%

"A kérdés kitalált. Az írási stílusa alapján felismerhető, hogy az a felhasználó az, aki a rovat kérdéseinek egy jelentős részét most is gyártja."

Hát igen, már a legelején is írtam hogy valószínű kamu kérdés. Először azt mondta egy gyerek van, utána meg gyerekeket írt. Azért én megpróbáltam normálisan válaszolni.

2023. máj. 17. 13:04
 20/41 A kérdező kommentje:

Miért lenne kitalált mi alapján ? Mert nem az iszlámot dicsőíti ?

Egy muszlim nem lehet telefon függő ?

2023. máj. 17. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!