Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire normális egy muszlim...

Mennyire normális egy muszlim férjétől,hogy minden szabad idejében telefonozik, sorozatot néz ? Muszlim emberek válaszát várom !

Figyelt kérdés
A fejem muszlim nagyon sokat dolgozik,heti 5 nap reggel 8-10 ig .Mikor haza jön ima ,eszik aztán telefon .Hétvégente sétálni szoktunk gyerekkel 2-3 órát akkor is sokszor előveszi a telefonját,sétán kívül folyton külön szobában ül és telefonozik vagy alszik, beszélgetni sem nagyon lehet vele ,gyerekkel nem foglalkozik ,sok felújítani való lenne a lakáson festés, tapétázás 7 éve azt mind én csinálom mert szerinte ez női dolog .Igazából nagyon unom hogy ilyen, nagyon megutáltan az iszlámot is ,soha nem lennék muszlim, és szívem szerint elválnék .Igazából napi ötimán kívül, teljesen olyan mint egy nem muszlim .
2023. máj. 17. 10:53
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Egyik gyerek nem beszél az oviba ezt írtam .
2023. máj. 17. 13:13
 22/41 A kérdező kommentje:
Hiába jelenteted a kérdésem most tettem fel először vallasi témában! És az lett volna a kérdés lénye ,hogy mennyire normális ,hogy egy muszlim férfi így viselkedik ? Mit ír erről a korán ? Mert nyilván próbáltam kínozni ebből a helyzetből,de nem változott.
2023. máj. 17. 13:19
 23/41 anonim ***** válasza:
30%
Életszérűtlen és ellentmondásos amit írsz. Ha sok éve muszlim a férjed akkor nyilván kellene hogy legyen annyi fogalmad az iszlámról, hogy tudd, az iszlám szerint nem helyes amit a férjed tesz. Ráadásul te magad is azt írtad még a kérdés alatt hogy igazából a férjed nem is nagyon vallásos.
2023. máj. 17. 13:32
 24/41 A kérdező kommentje:
Akkor le írom utoljára érthetően 16 éve vagyunk együtt első 8 évében nem gyakorlata a vallását,de 8 éve igen ,gyakorlja és előtte is csakorlota .csak volt neki 8 év kihagyása .Nekem is fura mert férjem szerint nincs semmi baj vele ,hiába minden nap olvasa a koránt meg imádkozik.Szerinte női dolog,hogy a lakást én szedem rendbe a telefont se érzi bajnak .Mivel ő muszlim ő jobban tudja .......szerinte
2023. máj. 17. 13:39
 25/41 A kérdező kommentje:
És igen a családi köteléket muszlim férjem teszi tönkre ! Azzal hogy külön szobában él és minden szabad idejében imádkozik ,koránt olvas ,meg telefonozik olyan mint egy vallásos zombi .A család már 3 személyből áll belőlem meg a két gyerekből.Vele alig van kapcsolatunk. Nem tehetek róla nagyon megutáltam az Iszlámot !
2023. máj. 17. 13:46
 26/41 anonim ***** válasza:
Az elején nem ezt mondtad. Akkor úgy szólt a mese hogy nem nagyon vallásos. Imádkozik de azon kívül olyan mint a nem muszlimok, és csak telefonozik. Most ezt akkor megváltoztattad úgy hogy nagyon vallásos, vallásos zombi. Szóval lényegesen változott a történet :)
2023. máj. 17. 13:56
 27/41 A kérdező kommentje:
Most azt mondom a napi 5 imán kívül olyan mint egy nem muszlim .Ezt nem akartam kifeiteni mert pl gonoszkodik ,felsőbrendűnek tárja magát a csövessekel nagyon csúnyan beszél ha pénzt kérnek tőle,csúnya szavakat is használ ha meglát egy neki nem tészta embert hazudni is szokott .Szóval ami megkülönbözteti az a napi 5 ima ,ami szerinte őt megtísztítja.
2023. máj. 17. 14:10
 28/41 anonim ***** válasza:
72%

Látom folyamatosan változik a történet :)

A választ elmondtam. Az iszlám szerint nem helyes.

2023. máj. 17. 14:18
 29/41 A kérdező kommentje:
Nem változik, csak több részletet írtam,de látom te is egy vallási elvakult vagy !
2023. máj. 17. 14:21
 30/41 A kérdező kommentje:
Nyilván a kérdés hosszú évek ,felgyüleméséből íródott. Mert már nagyon elegem lett ,hogy a férjem vallási szentnek tartja magát,imádkozik és olvassa a koránt,böjtöl ,de alapvető dolgokkal nincs tisztában ,sőt telefon ,sorozat függő ,amit ő helyesnek tart.
2023. máj. 17. 14:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!