Mennyire normális egy muszlim férjétől,hogy minden szabad idejében telefonozik, sorozatot néz ? Muszlim emberek válaszát várom !
Ez most komoly kérdés? Nekem kamu kérdésnek tűnik.
Mindenesetre nincs olyan az iszlámban hogy a férj ne végezzen ház körüli munkát és a gyerekek nevelésében is részt kell vennie. Ha nem beszél veled valami probléma van a háttérben, de ezt nektek kellene megbeszélni. Szóval az iszlámnak semmi köze a problémátokhoz.
Miért nem kérdezed meg tőle mi a probléma?
Hétköznap nem tud veletek foglalkozni ha reggel 7 és este 10 között dolgozik, de hétvégén lenne rá ideje. Jelezd neki hogy ha nem foglalkozik veletek, az ellentétes az iszlámmal is.
Amúgy sok köze van az Iszlámhoz a kérdésekhez.
Nyilván nem írtamle mindent .
Pl hogy a fiú testvére 10 évig élt velünk egyházban, hiába mondtam nem akarok vele élni.
Szeretné ,hogy muszlim legyek hozza nekem a könyveket ,de semmi szépség nincs számomra benne,főleg azért amilyen a családja .
Szüleimmel összeveszet nem jöhetnek hozzám nem beszélek velük egy rokonom se jöhet hozzám , és ő sem beszél velem .Évek teltek el már ,hogy a gyereken kívül senkivel nem beszélek néha aztér hozzám szól .
Amúgy nagyon fiatal voltam mikor megismertem 17 és kB 8 évig nem gyakorlata a vallását sem .
Gratulálok a választásodhoz.
Ha neked ez jó, akkor maradj csendben. Ha nem jó, akkor tegyél érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!