Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire normális egy muszlim...

Mennyire normális egy muszlim férjétől,hogy minden szabad idejében telefonozik, sorozatot néz ? Muszlim emberek válaszát várom !

Figyelt kérdés
A fejem muszlim nagyon sokat dolgozik,heti 5 nap reggel 8-10 ig .Mikor haza jön ima ,eszik aztán telefon .Hétvégente sétálni szoktunk gyerekkel 2-3 órát akkor is sokszor előveszi a telefonját,sétán kívül folyton külön szobában ül és telefonozik vagy alszik, beszélgetni sem nagyon lehet vele ,gyerekkel nem foglalkozik ,sok felújítani való lenne a lakáson festés, tapétázás 7 éve azt mind én csinálom mert szerinte ez női dolog .Igazából nagyon unom hogy ilyen, nagyon megutáltan az iszlámot is ,soha nem lennék muszlim, és szívem szerint elválnék .Igazából napi ötimán kívül, teljesen olyan mint egy nem muszlim .
2023. máj. 17. 10:53
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
76%

Ez most komoly kérdés? Nekem kamu kérdésnek tűnik.

Mindenesetre nincs olyan az iszlámban hogy a férj ne végezzen ház körüli munkát és a gyerekek nevelésében is részt kell vennie. Ha nem beszél veled valami probléma van a háttérben, de ezt nektek kellene megbeszélni. Szóval az iszlámnak semmi köze a problémátokhoz.

2023. máj. 17. 11:08
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem nem vallási dolog. Magyar apából is van olyan, aki fosik a családra.
2023. máj. 17. 11:17
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Te választottad.
2023. máj. 17. 11:18
 4/41 A kérdező kommentje:
Nem csinál semmit még a villanyt is én csavarom be .Minden szabad idejében a kanapén telefonozik sorozatokat néz .Pont ezért tettem ki a kérdést mert nem bírom elhinni ,hogy egy vallásos ember ennyire sz@rik mindenbe .Nagyon sokszor bemegyek a külön kis szobájába oda ülök mellé beszélek hozzá ,de nem hallja mintha a falnak beszélnék .Szerinte neki kimerül a dolga abba ,hogy dolgozik .Szerinted reggel 7 este 10 ig mennyit van a gyerekkel heti 5 napot ?
2023. máj. 17. 11:19
 5/41 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kérdezed meg tőle mi a probléma?

Hétköznap nem tud veletek foglalkozni ha reggel 7 és este 10 között dolgozik, de hétvégén lenne rá ideje. Jelezd neki hogy ha nem foglalkozik veletek, az ellentétes az iszlámmal is.

2023. máj. 17. 11:33
 6/41 A kérdező kommentje:

Amúgy sok köze van az Iszlámhoz a kérdésekhez.

Nyilván nem írtamle mindent .

Pl hogy a fiú testvére 10 évig élt velünk egyházban, hiába mondtam nem akarok vele élni.

Szeretné ,hogy muszlim legyek hozza nekem a könyveket ,de semmi szépség nincs számomra benne,főleg azért amilyen a családja .

Szüleimmel összeveszet nem jöhetnek hozzám nem beszélek velük egy rokonom se jöhet hozzám , és ő sem beszél velem .Évek teltek el már ,hogy a gyereken kívül senkivel nem beszélek néha aztér hozzám szól .

Amúgy nagyon fiatal voltam mikor megismertem 17 és kB 8 évig nem gyakorlata a vallását sem .

2023. máj. 17. 11:35
 7/41 A kérdező kommentje:
Ennek még is lett az eredménye .Kisfiam nem beszél 1 éve az oviba senkivel csak itthon beszél .
2023. máj. 17. 11:37
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a választásodhoz.

Ha neked ez jó, akkor maradj csendben. Ha nem jó, akkor tegyél érte.

2023. máj. 17. 11:50
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menekülj, keress fel valami családsegítő szolgálatot.
2023. máj. 17. 11:50
 10/41 anonim ***** válasza:
64%
Az iszlámot ne a férjed alapján ítéld meg. Főleg úgy hogy elmondásod szerint a férjed nem is gyakorolta a vallást. Azt kellene hogy megbeszélitek mi a probléma.
2023. máj. 17. 11:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!