Szakítanátok a barátnőtökkel, ha kiderül hogy ateista?
nem nem jelentettem ki te degenerált.
képzeld ő agnosztikus és együtt vagyok vele baszod
De a 26-28 válaszaiddal már igen.
Szégyen az ateizmusod.
Mennyi normális ateista van aki kulturáltan tud kritikát megfogalmazni a kereszténységgel szemben. Nem egyszer bevallottam én is itt, hogy igen, ez jogos ebben igaza van. És jössz te a #26-os ma 20:26 ami lehet törölve lesz valaszoddal így lerombolva a jól felépített érveiket a keresztények hibáiról. Ez a mocskolódás maximum arra jó, hogy ellentéteket uszíts oda ahol igazából nincsenek. Sok hívő- hitetlen párkapcsolat van és működőképes.
Az, hogy le lettél pontozva kereszténygyűlölet miatt a vallás kategóriában még nem azt jelenti, hogy itt senki nem tartja be a keresztény értékeket. Szeresd az ellenséged Jézus tanításaiból nem azt jelenti, hogy bíztasd is.
Amúgy keresztények között ha felültök ilyen kisstílű provokációnak és nagyobb szarral dobáltok vissza ebben a szardobálásban akkor magadra vessetek. Ez a tipikus nem látsz át a szitán jelenség
Csak nem törölve lett az egyik kommented?:)
Nyugi, lassan a többi is.
at least nem az autizmusom.
és ahogy látom nem fogtad fel miért írtam csak téged utánoztalak hogy lásd milyen vagy.
amúgy ha olyan k*rva nagy keresztény vagy hogy lehet hogy ez alatt a kérdés alatt minimum 7-et megszegtél a tízparancsolatból.
ebből aztán pokol lesz😂
35.
Nem volt más Istenem
Nem vettem hiába Istenem nevét
Megszenteltem az ünnepnapot
Tiszteltem apámat, és anyámat
Nem öltem
Nem paráználkodtam
Nem loptam
Nem tettem felebarátom ellen hamis tanúbizonyságot
Nem kívántam felebarátom házát
Nem kívántam felebarátom házastársát, vagy bármilyen tulajdonát.
Te viszont gyűlölködtél, ahogy szoktál, és a provokációra fogod, pedig ordít rólad, hogy ezeket komolyan is gondolod.
Egy sima bocsánattal ezt el lehetett volna intézni, hogy ,, Igen. Gyűlölködtem a tisztességes keresztények ellen, hazugságokat állítottam erről a szép vallásról, ezért elnézést kérek, és szégyellem az ateizmusomat.,, Kész. Ennyit kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!