Muszlimok! Miért nem Istenítitek annyira Mohamedet, mint mi Jézust? Azért mert profétának tartjátok mi Jézust pedig Istennek?
"Ja tényleg, a múltkor a Koránról is hazudott, hogy a történelmi és vallási tévedések nem is szerepelnek benne."
Mit hazudtam, hmm? :) Mondom hogy erkölcsileg egy szinten vagy ezzel a legalja kereszténnyel.
"Az iszlam lejáratja saját magát. Szintiszta sátánizmus."
Érdekes. A zsidók például elismerik hogy a muszlimok ugyanabban az Istenben hisznek és fordítva. Viszont titeket keresztényeket bálványimádónak tekintenek a zsidók mivel három istenséget imádtok. Akkor ki a sátánista? :)
"Na meguntam ezt a szánalmas kötözködést. Ne feledd csak a másvilágon lesz a szolgád a másik, pipagép, meg most nem egrecíroztathatod :D az iszlam meg pöcegödör. Csá!"
Hogy mi bajod van? :) Jó hát legalább mindenki látta hogy egyes keresztények milyen legalja erkölcsi szintet képviselnek.
A korán allahja az nem más,
mint jahve, a zsidók istene:
"Ő az, aki leküldte neked a Könyvet igazsággal,
megerősítve azt,
ami előtte volt.
És leküldte a Tórát és az Evangéliumot"
(Korán 3:3)
Javhe az maga a zsidóság faji kollektívája.
Szerintem istenítik, de nem tudatosan. Gondolj bele, a hitvallásukban Mohamedet is említik Allah mellett. Van egy imájuk, ahol első szám második személyben szólnak Mohamedhez is, mintha hallaná.
És ami a legárulkodóbb jel, jobban haragusznak, ha valaki Mohamedet szidalmazza, mintha valaki magát Allahot vagy a Koránt, Allah saját örökérvényű szavait szidalmazná, pedig Mohamed csak egy emberi próféta.
"Gondolj bele, a hitvallásukban Mohamedet is említik Allah mellett."
De nem mint istent, hanem mint szolgáját...
"Van egy imájuk, ahol első szám második személyben szólnak Mohamedhez is, mintha hallaná."
Mert hallja, vallásunk szerint a próféták fent vannak az istennel. Már mint én ezt hallotam. Abban az imában pedig csak áldást közlünk felé, nem várunk tőle semmit.
"És ami a legárulkodóbb jel, jobban haragusznak, ha valaki Mohamedet szidalmazza, mintha valaki magát Allahot vagy a Koránt, Allah saját örökérvényű szavait szidalmazná, pedig Mohamed csak egy emberi próféta."
Ez meg nem igazán annak a jele hogy istenként tekintentenek rá. Hanem hogy nem birják a kritikát vagy a hazugságot.
“Ez meg nem igazán annak a jele hogy istenként tekintentenek rá. Hanem hogy nem birják a kritikát vagy a hazugságot.”
Tudom, hogy nem tekintenek rá tudatosan istenként, ezért írtam, hogy istenítik de nem tudatosan.
De miért pont azt nem bírják, ha valaki Mohamedet kritizálja? Miért bírják jobban, ha valaki magát Allahot kritizálja? Vagy ha Allah örökérvényű üzenetét, a Koránt? Miért pont Mohamedet kritizálását nem bírják, aki csak elhozta Allah üzenetét.
"De miért pont azt nem bírják, ha valaki Mohamedet kritizálja? Miért bírják jobban, ha valaki magát Allahot kritizálja? Vagy ha Allah örökérvényű üzenetét, a Koránt? Miért pont Mohamedet kritizálását nem bírják, aki csak elhozta Allah üzenetét."
Ez csak a keresztények hazugság.
Nemrég például Svédországban Koránt égettek és mindenhol az iszlám világban megjelent mint hír és mindenhol elítélték.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!