Muszlimok! Miért nem Istenítitek annyira Mohamedet, mint mi Jézust? Azért mert profétának tartjátok mi Jézust pedig Istennek?
Hagyd csak, a másfél pipás egy közismert trollja az oldalnak. Állandóan csak hazudozik és trágárkodik.
Mellesleg a stílusod neked is megkérdőjelezhető. Fogalmazhatnál jobban is, felesleges külön táptalajt adni a fanatikus mocskolódásának.
"Nem tudtad bizonyítani, csak személyeskedéssel terelsz."
Ezek történelmi tények.
A másik meg hogy te rágalmazol. Neked kellene valamit felmutatnod amivel bizonyítod az állításod.
"Hagyd csak, a másfél pipás egy közismert trollja az oldalnak. Állandóan csak hazudozik és trágárkodik.
Mellesleg a stílusod neked is megkérdőjelezhető. Fogalmazhatnál jobban is, felesleges külön táptalajt adni a fanatikus mocskolódásának."
Na szépen gyülekeznek a legalja hazug keresztények.
Ha te igaz keresztény lennél, akkor rászólnál a hazug hittestvéredre hogy ne rágalmazzon vagy mutasson fel valami bizonyítékot. Mondjuk nyilván nem teszed mert tudod hogy nem tudná bizonyítani ezért inkább engem rágalmazol.
Egy szóval sem mondtam hogy keresztény vagyok. A két pipásra pedig rászóltam.
Látod, mondtam én hogy csak hazudozásra telik tőle.
Ja tényleg, a múltkor a Koránról is hazudott, hogy a történelmi és vallási tévedések nem is szerepelnek benne.
Mondjuk sejthető volt, hisz folyamatosan lejáratja az iszlámot, ami egy igazi muszlimnak sosem lenne célja.
"Egy szóval sem mondtam hogy keresztény vagyok. A két pipásra pedig rászóltam."
Ha nem is vagy keresztény akkor is keresztény kultúrkörben nevelkedtél. A két pipás keresztény annyiban különbözik tőled hogy ha megkérdezik, azt mondja hisz Istenben, de erkölcsileg ugyanaz a legalja szint.
" A két pipásra pedig rászóltam.Látod, mondtam én hogy csak hazudozásra telik tőle."
Rászoltál? :) Annyit írtál hogy fogalmazzon pontosabban. Ez neked rászólás? :) Látszik rajta hogy ez egy primitív, erkölcsileg nulla legalja keresztény, és az erre a reakciód hogy "fogalmazz pontosabban" ? :))))
"11: tudom :D. Szerinte mindenki magyar a világon, az embrió csak egy vérrög, a szingli nőket az utazasi irodák kelyszerítik magányos nyaralasra. Hírhedt elmebeteg. Nem is muszlim amúgy"
A korábbi hazugságaidat nem tudtad bizonyítani, most akkor újabb hazugságok jönnek? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!