Ha tényleg létezik isten akkor miért nem segít hogy jobb legyen az életem??
Figyelt kérdés
Miért nem ad egy kis löketet hogy ki tudjak mászni a szrból? Nem azt mondom oldjon meg mindent de miért nem segít valahogy? Ha van isten akkor az nem száz százalékban jó de az is lehet gonosz? Miért nem tud modjuk meg dobni hogy legyen 4 esem az ötös lottón az adna egy löketet és azzal a pénzzel már tudnék valamit kezdeni csak egy példa.2023. ápr. 28. 12:06
2/38 A kérdező kommentje:
Mi az hogy miért segíteni, mert elvileg száz százalékban jó és szeret minket. De már ebben nem vagyok annyira biztos. Lehet inkább csak élvezik az emberek szenvedését
2023. ápr. 28. 12:08
3/38 anonim válasza:
Azért, mert te nem Istenben hiszel, hanem istenben. :)
4/38 A kérdező kommentje:
Nem értem
2023. ápr. 28. 12:22
6/38 anonim válasza:
Ha tudsz önállóan cselekedni, dönteni miért mástól vársz segítséget? Lehet, hogy millió lehetőséget küldött neked, csak nem vetted észre, nem éltél velük
7/38 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy nem segít folyamatosan? Vagy amikor a kisgyerek hisztizik, hogy minden nap csak csokit egyen, akkor azt tartod segítségnek, hogy azt adsz neki( ami miatt rövid időn belül meghal).
8/38 anonim válasza:
"Ha tényleg létezik isten akkor miért nem segít hogy jobb legyen az életem??"
Erre te is tudod a választ. Csak mennyivel egyszerűbb feldolgozni a nehézségeket úgy, hogy elképzelünk egy mindenhatót, aki a maga módján szeret minket, mindannyiunkat, épp csak ölbe tett kézzel végignézi, ahogy milliók beleszületnek a totális embertelen nyomorba és végigszenvedik benne a földi életüket. De majd a túlvilágon, hát persze. És mennyire nehéz leszámolni azzal a világnézettel, amit a legközelebbi családtagjaidtól kezdve a közösségeden át az országunk kormányáig mindenki nyomat körülötted.
9/38 NTBS válasza:
Nem hiszel benne. Nem az ő elvárásai szerint élsz.
10/38 anonim válasza:
"segít"! Ez annyi féle, ahány ember van. És ehhez még hozzájön isten. Adott egy ember, aki reklamál, hogy nem segítenek. Igaz, nem, valóban úgy nem, ahogy ő képzeli. Na de honnan tudja, hogy másképp nem? Amit nem ismer fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!