A Jehova tanúiról mit érdemes tudni?
30
A csattanó az az egészben hogy nem is vagyok tanú. :D De tudtam hogy az ész már egyből ugrani fog és rájuk fogja kenni, mint minden rossz előmozdítójára.
És csak folytatja az észosztást a szent ember.
#31 Látom itt is ugyanezt a hangnemet ütöd meg, mint a másik kérdés alatt.
#30 Ez az ember 20 éves pályafutással rendelkezik, mint JT. Saját állítása szerint. Persze nem mintha meg kellene döbbeni ezen. A véneik közül is van aki simán megüti az ő szintjét. Ők így mutatnak példát...
32
Ismerjük egymást? Nem hinném. Honnan veszel ekkora sületlenséget?
Másrészt meg te mivel mutatsz példát? XD Ne nevettess, barátom.
34
Mit vallok én be? Ember te hallucinálsz, de nagyon.
Az meg hogy nyilvánulsz meg, a gyűlölködésedből jól látszik.
Vidiripi
"A csattanó az az egészben hogy nem is vagyok tanú."
Ez nem csattanó, tudom hogy így van! :)
"De tudtam hogy az ész már egyből ugrani fog és rájuk fogja kenni, mint minden rossz előmozdítójára."
Barátom! Nem olvastad el rendesen hogy mit is írtam! Hogyan is fogalmaztam?
Idézem saját magamat:
"Ebből is nagyon jól látszik, hogy az Őrtorony szervezet tanítása mit képes elvégezni egy emberben."
- Ismered az Őrtorony szervezet tanításait? Kétségtelen hogy ismered!
- Azt írtam hogy elvégezni egy EMBERBEN! Talán nem tartod magadat embernek?
A helyzet az hogy te írtál tanúkról, én nem! Én azt írtam ember!
Vidiripi
Tudod az Úr Jézus szemszögéből mindenki hátrányban volt. De Ő senkit nem utasított el aki hozzá ment, még a farizeusokat sem!
Az hogy nem akarsz elfogadni ilyen egyszerű dolgokat sem, az nem az én hibám.
Te mint NEM tanú ember!
Lehet h elméletben elfogadják, gyakorlatban csak a saját hamisított változatuknak (se mindig) hisznek. Még a KG-s fordítással is hiába próbálod felnyitni a szemüket, ha az ellentmond az Ördögtoronynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!