Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szavazással. Keresztény nők!...

Szavazással. Keresztény nők! Ti hordtok kendőt? Állandóan kell hordani vagy ima közben?

Figyelt kérdés
A szavazás a fejen hordott kendőre vonatkozik, nem pedig a nyakban vagy egyéb más testrészen viseltre.

2023. ápr. 19. 14:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"Mit mondott Krisztus? Hogyan tanított minket? NE álljatok ellent a gonosznak."

Akkor te magadba is fogadtad a gonoszt igaz?

2023. ápr. 22. 00:14
 22/32 anonim ***** válasza:

"Mikor álítólag Pál elment üldözni a keresztényeket nem Nagy Heródes volt az uralkodó, Damaszkusz pedig római kézen volt."

Ahogy Nagy Heródes alatt is római kézen volt, csak Augustus császár Heródes alá rendelte. De már ezt is írtam.

"Nem. Akkor még nem. Csak 70-ben lesz római város. Előtte a rómaiak hűbérese volt."

Értem, akkor Pilátus és a római katonák csak nyaralni voltak ott.

"Ha azt mondják hogy 10 millióan lakták azt is elhiszed?"

Azt írták, hogy 600 000 - 1000 000 fő lakott ott Jézus idejében, illetve a 60-as évek végéig. Inkább hiszek az elismert ókori történetíróknak, mint futóbolond muzulmánok képzelgéseinek.

"Ahogy mondtam nem is élhetett ott keresztény."

Te már csak tudod, szóval biztos így van. :D

Na jó, ne fárassz tovább, késő van ennyire gyökerekhez :D

2023. ápr. 22. 00:17
 23/32 anonim ***** válasza:
51%

"Ahogy Nagy Heródes alatt is római kézen volt, csak Augustus császár Heródes alá rendelte. De már ezt is írtam."

Nem törtét ilyen. Damaszkusz soha nem is volt Júdea része.

"Értem, akkor Pilátus és a római katonák csak nyaralni voltak ott."

Azt írtam a rómaiak hűbérese. Ezért voltak ott Pilátus és a római katonák. És még Jeruzsálemben sem volt joga a zsidó papságnak bárkit is elítélni. Pláne nem Damaszkuszban.

"Azt írták, hogy 600 000 - 1000 000 fő lakott ott Jézus idejében, illetve a 60-as évek végéig. Inkább hiszek az elismert ókori történetíróknak, mint futóbolond muzulmánok képzelgéseinek."

A mai szakértők szerint 60-70 ezer fő volt a lakossága te szerecsétlen. Ők is futóbolondok? :)

"Te már csak tudod, szóval biztos így van"

Akkor találós kérdés :) Ha Jézusnak életében volt 12 tanítványa, akkor 1 évvel Jézus után hány keresztény lehetett egy távoli városban ahol soha nem is járt? :)))

2023. ápr. 22. 00:27
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor találós kérdés :) Ha Jézusnak életében volt 12 tanítványa, akkor 1 évvel Jézus után hány keresztény lehetett egy távoli városban ahol soha nem is járt? :)))

Rengeteg üldözött keresztény, akiket Krisztus térített meg, illetve Keresztelő János megkeresztelr a Jordán vizében.

2023. ápr. 22. 03:59
 25/32 anonim ***** válasza:
51%
Ezek a kersztények csak a te fantáziádban léteztek. Jézusnak alig volt követője. Volt 12 tanítvány, akik megjelentek a fontosabb eseményekkor és Jézus roknai de senki más. A zsidókat pedig nem érdekelték a tanítványok. Mikor letartóztatták Jézust, ott voltak a tanítványok de nem foglakoztak velük. Tehát nem volt rengeteg keresztény és nem is üldözték őket. Ennyit a keresztény meséről.
2023. ápr. 22. 07:47
 26/32 anonim válasza:
Szerintem már nem divat kendőt hordani,de nekem tetszik ha egy nő valami szép kendőt felvesz,akár fejre is,egyedi stílusú tud lenni.
2023. ápr. 22. 11:52
 27/32 anonim ***** válasza:

25ös

Igen az olvasatlan fejedben így állhat össze a kép.

De nem így van, persze megértem hogy muszlim létedre minden keresztény állítás ellen beszélsz, de jobb lenne ha először olvasnál, tájékozódnál és utána már nem írnál butaságokat. Ha előveszed az apostolok cselekedeteit, akkor megèrted, hogy nincs igazad, és ez abból fakad hogy olvasatlan, tájékozatlanul vitatkozol.

"3Testvérek, ezért szemeljetek ki magatok közül hét jó hírben álló, Lélekkel eltelt bölcs férfit. Ezeket megbízzuk a munka irányításával, 4mi meg majd az imádságnak és az Ige szolgálatának szenteljük magunkat.” 5Tetszett a javaslat az egész közösségnek, és kiválasztották Istvánt, ezt a hittel és Szentlélekkel eltelt férfit, aztán Fülöpöt és Prohórust, Nikánort és Timont, Parmenászt és Miklóst, az antióchiai jövevényt. 6Az apostolok elé állították őket, azok imádkoztak és rájuk tették kezüket. 7Az Úr szava terjedt, úgyhogy a tanítványok száma igen megnőtt Jeruzsálemben, még a papok közül is tömegesen hódoltak a hitnek."

Pál keresztényeket üldözött, amíg Saul volt a neve.

Az apostolok cselekedeteit olvasd.

2023. ápr. 23. 06:30
 28/32 anonim ***** válasza:
51%
Én a tényekről beszélek ami a Bibliai eseményeken alapul. Jézusnak alig volt követője. Volt 12 tanítvány, akik megjelentek a fontosabb eseményekkor és Jézus roknai de senki más. Nyilván Jézus után egy évvel sem lehet sok keresztény, főleg nem Damaszkuszban. Szóval Pál története mese habbal Vicc kategória.
2023. ápr. 23. 08:22
 29/32 anonim ***** válasza:

Szerintem muszlim elvesztetted hitelességedet és komolysagodat. Képtelen vagy megfelelő választ adni erre.

A saját ujjacskádból szopogatod ki a válaszokat és nem a Bibliabol a vak is látja hogy vakon hadonászva válaszolsz.

Az apostolok cselekedetei a Biblia része, az Ujszövetségé, abból idéztem, ha ez neked semmi akkor a Korán is semmi.

Ha neked Pál története mese, akkor ajánlom inkább olvasd Ali babát a kincseivel és a negyven rablót.

2023. ápr. 23. 08:37
 30/32 anonim ***** válasza:
51%

Keresztényként mondom, hogy hogy sokszor megbotránkozom magam is egyes utcai női viseleteken. Nyilvánvaló szexuális felhívás, még, ha az adott nő nem is annak szánja. Ilyen holmikban nem kellene mutatkozni nyilvános helyeken.

Abban a felfogásban is van ráció, hogy valójában a férfiak akarják ilyen holmikban látni a nőket, mert a divatot inkább a férfiak diktálják, a nők pedig a férfiak tetszésének akarnak megfelelni, a társadalomban elfogadott módon. Ha a társadalom nem fogadja el, hogy alig takaró holmikban mutatkozzanak a nők, a nők nem vesznek fel ilyesmit, mert nem akarják, hogy megszólják őket.

De nyilvánvalóan nem a burka a normális megoldás, mert az meg a másik véglet.

2023. ápr. 23. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!