Szavazással! Akkor is fújod az orrodat (naponta LEGALÁBB EGYSZER), amikor nem vagy megfázva/náthás?
Ha nem kapok levegőt, kifújom, max akkor.
De több olyan ismerősöm nekem is van, akik mintegy zajgenerálásként, kényszeres pótcselekvésként, fszomtujamiért 2 percenként fújkálják az orrukat.
Egyik még orrműtétre is elment, valami polipot szedtek ki.
A szervezetben ha valami ürül kényszeres hatásra, termelődni fog. De ezt hiába olvastam fel nekik, lesz.rták.
Nekem a hidegtől (és ez tök relatív, számomra a mai 16 fok is annak számított ilyen szempontból, hiába nem fáztam már) könnyezik a szemem, amitől folyamatosan folyik az orrom, ha a szabadban vagyok. Szóval igen, kb. tavasztól őszig kifújom naponta többször, mert egyébként meg szeretek a szabadban lenni.
A nyári hónapokban nincs ez.
Hűvösben, hidegben folyamatosan folyik, de bicajon érdekes melegebb időben is.
Illetve minden reggel salvus vagy sós vizes spray plusz orrfúlyás, mert nem szelel jól, főleg reggelre és termelődik ez-az reggelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!