Gyülekezetbe való belépésnél mire figyeljek, hogy ne szektába menjek , hanem keresztényi értékeket valló közösségbe? Vannak figyelmeztető jelek vagy zsákbamacska és hosszas keresgélés??
Itt például elestél Szent Lélek káromlásban. Ugyanis Jézus kézrátétellel gyógyított. És én is gyógyultam már kézrátétel által, szabadultam is, és ajándékot is kaptam, és rajtam keresztül is gyógyult más kézrátételem által..
Te nem érted amit leírtam? Nem tudsz külömbséget tenni ájulás és gyógyítás között?
Kedves kérdező látom kaptál itt mindenféle irányzatot, tanácsot pogánykeresztény szemszögekből vagy egyéni,saját fondolatot,filozófiát.Ajánlanak itt mindent ami halálra visz. Csak egyvalamit nem ajánl senki ezen a világon kedves barátom, az Atya szavát amire hallgatnunk kellene és meg cselekednünk, hogy jól legyen dolgunk és hogy éljünk,az Atyánk ígérete szerint. Amely ígéret mindörökké fennáll az idők végezetéig,és majd azon is túl. Az Atya szava kedves kérdező az az ő parancsolatai,rendeletei, végzései azok számára akik, minden világi filozófiától, dogmától , vallástól mentesen keresik Őt teljes szívűkből, teljes lelkükből és hallgatnak az Atyára úgy ahogyan egy szófogadó gyerek hallgat az édes apjára.Az Atya szava a Tora vagyis Mózes 5 könyve. Az Atya Mózes által kijelentett írott szava az CSAK MÓZES 5 KÖNYVÉNEK HATÁRÁIG TERJED!
Hogy mellé csaptak még extra ókori könyveket ó meg újszövetség címe alatt az nem számít, mert aki elolvassa a Torát és meg is érti , az az ember rájön arra a többi könyv olvasásánál hogy azok már nem az Atyától vannak.
Kedves kérdező, ha te valóban az Atyát szeretnéd megtalálni és megismerni, akkor felejts el minden olyan világi vallási és egyéb tanítást amivel, eddig átmosták az agyadat. Legyen az keresztényi, vagy júdaista vagy bármilyen a világon, üresítsd ki az elmédet a sok szeméttől, és adj helyet benne az Atya Yahuah Elohim szavának. Ne fordulj senkihez, hanem fordulj az Atyához és hagyd hogy Ő tanítson az Ő szavával a Torával. Biztos vagyok benne hogy van otthon Bibliád, nyisd ki és olvasd el figyelmesen Mózes 5 könyvét a Torát és megismered a Teremtődet kedves kérdező.
Ha imádkozók az Atyához hogy adjon neked teljes megértést az Ő szavához és ha figyelmesen elolvasod, megtudsz mindent ahhoz, ahogy élned kell, hogy az Ő gyermeke legyél.
Meg tudod azt is hogy nem a"zsidóknak" van írva, mint ahogy azt a világ hazudja. Sőt tisztában leszel azzal hogy ki a zsidó(Yahudim) és, hogy mikortól vannak zsidók.
Megtudod azt is, hogy az Izraelita az nem zsidó, persze a zsidó származású attól függetlenül még lehet Izraelita.
Megtudod azt is hogy az Ő szava , parancsolatai ÖRÖK és nincs eltörölve , és nem is lesz soha eltörölve mert ezek az Ő országának rendeletei,végzései.
Meg tudod azt is hogy az Atyának semmi köze a pogány ünnepekhez(karácsony, húsvét és stb ..) megtudod azt is hogy az Atya egyedül van, és nincs rajat kívűl más hatalmasság,mint különálló szentlélek, és ami még keményebb dió, nincs neki fia aki jobbján ül, és nem áldozza fel senkiért ha lenne is. Hiszen az Atya gyűlöli az ember és gyerek áldozatokat. Tehát a félig isten, félig ember hibrid Jézus az egy modern bálvány. Az Atya előtt meg útálatosság a bálvány imádat.
Nem emelek be ide verseket meg igéket kedves kérdező, pedig megtehetném. Nyis fel a bibliádat kedves kérdező, és győzödj meg arról személyesen, hogy az Atya szava az egyetlen igazság és bölcsesség a világon, ami az életre visz.
HalleluYah.
Az előbbi vagyok, ezt a részt javítom az imadkozok helyett imádkozol akart lenni
Ha imádkozól az Atyához hogy adjon neked teljes megértést az Ő szavához és ha figyelmesen elolvasod, megtudsz mindent ahhoz, ahogy élned kell, hogy az Ő gyermeke legyél.
"Megtudod azt is hogy az Ő szava , parancsolatai ÖRÖK és nincs eltörölve , és nem is lesz soha eltörölve mert ezek az Ő országának rendeletei,végzései".
Igen örök is van, de van ideiglenes is például irts ki a kánaanitákat, ne kegyelmezz gyermekeknek sem. Vagy tévednék és ez ma is feladat a zsidóságnak?
"nincs rajat kívűl más hatalmasság,mint különálló szentlélek"
Úgy látszik hívő vagy, azért gondoldd meg mit vallasz, Ádám orrába fújta Isten a lelkét, tehát van Szentlélek, abban egyet értünk hogy ez nem különálló, hanem szervesen isteni, ettől függetlenül az emberben is van külön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!