Miért van lázadó hajlam az emberekben, ha Istenről, vagy Jézusról van szó?
Jó megfigyelőkéd van-de a szavazásod rossz, még messze vagy.
Csak nem kezdesz ébredezni?
2+ Csak egyetlen kérdés a szavazásodhoz:
Az emberek teremtették a Mindenható Istent, vagy Isten teremtette az embert?
Ki tudja legjobban az egész világon, hogy mi a jó és mia a rossz az embernek? ha nem az alkotója?
2+ És még egy kérdés, mert szükséges:
Mi/ki által jött be a lázadás az Isteni rend ellen? és hogy került az emberbe? és milyen következményeket vont maga után? ami egész generációkon keresztül vándorol évezredek óta?
Amikor megválaszolod saját magadnak a kérdéseket, utána tedd fel magadnak a kérdést, hogy a szavazáskor nem hibáztál-e egy óriásit.
Biztos vagyok benne, hogy az elmult napok kérdésein elgondolkodtál-mind ebben a szekcióban, mind az ezoteriába.
Ugye említettem Indiát mint a bálványimádás egyik főhadiszállását sátánnak.
Mutatok még egyet:
Az antikrisztus szellemiségének a főhadiszállása nem más, mint Berlin.
*Az antikrisztus szellemiségének a főhadiszállása nem más, mint Berlin.
Ki volt itt jelentősebb szereplő?
Hitler.
Mi előtt állunk közvetlenül? ami már elindult volna pár éve ha nem Trump lett volna megválasztva.
Trumpnak mi volt a szerepe? melyik szellemiséget képviselte, és mit tartott vissza? ami most már visszatarthatatlan.
Ő hát úgy, hogy vannak a vallások, erkölcsök szerinti tanítások, Krisztusi tanítások mennyország és pokol stb. Ám de aztán sokan felvágnak avval, hogy de a halálból még onnan nem jött vissza senki, meg hogy születése előtt ki tudott magáról valamit, bármit is magáról? -Senki.
Aztán egy bácsinak mondták mikor kérdezte miért adjon ő másoknak, vagy másnak abból, amije van, aztán mondták neki Krisztusi tanítás szerint adjunk a szegényeknek, segítsünk másokon, nálunk gyengébbeknek és rászorulóknak.
Erre azt mondta a bácsi ő életéből leélt 68 évet, szarik a Bibliára, neki senki ne mondja meg hogy éljen, úgy éli az életét, ahogy ő akarja.
*Ki volt itt jelentősebb szereplő?
Hitler. Mi volt a feladata az antikrisztus szellemisége által? mit akadályozzon meg? Segitek: Izrael államának megalakulását.
Miért fontos Izrael állama? Hol van a Templom hegy? Miért jelentős a Templom hely, amiért évszázadok óta megy a harc? hm? Gondolkodj el..
Melyik szellemiségnek a főhadiszállása ma az USA? Ebben segítek: Jezabel.
*Melyik szellemiségnek a főhadiszállása ma az USA? Ebben segítek: Jezabel.
Tehát kinek a képviselője volt Trump? Hol van most Trump? mire készül az USA? Kicsoda Biden, kinek a képviselője?
Jó gondolkodást:)
7 Még messze vagy. De nem baj. Legalább már az egyik szemedet nyitogatod:D
Én úgy vagyok vele: Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli:D
Becsüld a kicsit, és akkor van lehetőséged a nagyra:D
Szóval ha öngólt rúgsz magadnak, az csak saját magad hibája. Nem mondhatod, hogy nem voltam türelmes:D Nekem van időm:) Neked nincs:D
Szerintem nem lenne jó ha a 7 nyomoruságos évben itt ragadnál te és a házad népe:) Cudar világ lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!