"Egy istentagadó tudós hívő ember lett, miután megvizsgálhatta a titokzatos leplet."
2023. ápr. 8. 13:15
3/9 anonim válasza:
Milyen leplet? Bocsi, csak origót nem nyitok meg, de ez érdekel.
2023. ápr. 8. 13:18
4/9 UlfOrmson válasza:
#3: a cikket ugyan én sem olvastam, de nagy összegben le merem fogadni, hogy a torinói lepelröl lehet szó, és azt igyekszik a cikk "bebizonyítani", hogy Jézus lenyomata van rajta
2023. ápr. 8. 15:24
5/9 anonim válasza:
Kedves Lucifer, szexlapokat elvből nem nyitok meg, itt sem kellene népszerűsíteni őket. Össze tudnád foglalni miről van szó a linkelt írásban? Ezen alkalommal van szerzője? Miért csak egyetlen embert tudott meggyőzni a titokzatos lepel? Az a tudós, le merném fogadni, előtte sem istentagadó volt, hanem max. agnosztikus ateista XD
2023. ápr. 8. 16:35
6/9 anonim válasza:
Lucifer, te ennél jobb vagy.
Ne hagyd magad, kezdesz nagyon szétesni.
2023. ápr. 8. 22:22
7/9 anonim válasza:
Mert az Úr egyik válaszban parancsolt az ördögnek az igén át Krisztus szávaival. Tanúja voltam. Azóta nem önmaga.
Az Úr azt is leírta róla, hogy ő egy lány.
Mindent pusztíthat az ördög is, csak azt nem, akiről ezt az Úr meghagyta. Íme egy Jób köztetek, akinek életét nem veheti el, hanem csak piszkálgatja hítében. De ez a Jób is átkozza a napot, amin megszületett, mintsem az Istent, aki teremtette.
2023. ápr. 9. 12:23
8/9 anonim válasza:
Tulajdonképpen Jézus kimondta, hogy Isten gyermekeiként mindannyian Istenek vagyunk. A spirituális tan kimondja, hogy isteni gondolatteremtésünk van. A spirituális dualitási elv kimondja, hogy Jézus lehetett Isten másféle megtestesülése vagy inkarnációja és így egynek számítanak.
2023. máj. 18. 09:19
9/9 anonim válasza:
Ez pontosan így van, ahogy 8# írja.
Mindannyian a Teremtő gyermekei vagyunk, ekképpen egyek Vele.
Jézus csupán pár százezer évvel hamarabb kezdet járni, mint mi, és mint nagyobb testvér, jött ide egy rövid időre segíteni nekünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!