Kedves pogányok ti hisztek abban, hogy léteznek a pogány Istenek?
Figyelt kérdés
Vagy a pogányság egy stílus, életmód nálatok?2020. ápr. 25. 10:35
1/9 anonim válasza:
Nem hiszek pogány istenekben, és se stílus, se nem életmód, hogy pogány vagyok.
2/9 anonim válasza:
Nem értem ezt a kérdést.
Pogány az, aki valamilyen pogány istenben hisz.
Aki ilyenben nem hisz, az nem pogány.
3/9 anonim válasza:
Én úgy gondolom, Jézus ezt pontosan tudta.
4/9 anonim válasza:
A magukat pogánynak nevező emberek valamelyik neopogány új vallási mozgalomhoz tartoznak, amik köszönő viszonyban sincsenek az eredeti pogány vallásokkal, csupán merítenek belőlük, a neopogányok nem hisznek Zeuszban, sem Mithrászban, sem Rában, sem Krisnában.
5/9 anonim válasza:
Pl. a wicca vallásúak szerintem pogányok. De keresztény szempontból ide tartozik a hindu, budhista, stb. Tehát minden pogány, ami nem tartozik a keresztény Istenhez. Az igazi ateista meg nem gondolkodik istenekben, csak a pénzről szól az élete és a hosszú hétvégi fürdéseken egy szállodában.
6/9 anonim válasza:
"Az igazi ateista meg nem gondolkodik istenekben, csak a pénzről szól az élete és a hosszú hétvégi fürdéseken egy szállodában."
azért ez erős sarkítás. én nem járok szállodákba fürdeni.
7/9 anonim válasza:
"Az igazi ateista meg nem gondolkodik istenekben"
Idáig igaz.
Majdnem.
Mert gondolkodni azt lehet róla, csak hinni nem, egy ateistának.
A többi pedig butaság, amit írtál.
8/9 anonim válasza:
Igen, hiszek az isteneimben. Ásatrú vagyok.
9/9 Balasa Bence válasza:
Igen, én magyar ősvallás hívő vagyok, meditálás útján lépek kapcsolatba az istenekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!