Allah mit jelent?
"Ha nem tünt volna fel minden muszlim ugyanazt mondja mint én, a keresztények meg hazudoznak."
És minden muszlim ugyanazt hazudozza és ugyanolyan minősíthetetlen stílusban beszél, mint te? Nem hinném. Nemhogy a muszlimok, de az összes vallásos közt sem találkoztam még ilyen fanatikus, kényszeresen hazudozó provokátorral, mint te vagy.
Mellesleg a válaszolók közül egyrészt senki nem hazudott, mind alátámasztotta a szavait. A vallási nézeteit pedig senki nem mellékelte hozzá. Szóval hogy kereszténynek és hazudozónak mondod őket, mindkettő a te hazugságod.
"És minden muszlim ugyanazt hazudozza és ugyanolyan minősíthetetlen stílusban beszél, mint te? Nem hinném. Nemhogy a muszlimok, de az összes vallásos közt sem találkoztam még ilyen fanatikus, kényszeresen hazudozó provokátorral, mint te vagy."
Ez jó :) Egy másik kérdésnél megkaptad a választ muszlimoktól, de nem tetszett neked. Kiírtad újból, megkaptad ugyanazt a választ de most sem tetszik. Akkor ezek szerint te csak a keresztények hazugságát akarod elfogadni.
"Mellesleg a válaszolók közül egyrészt senki nem hazudott, mind alátámasztotta a szavait. A vallási nézeteit pedig senki nem mellékelte hozzá. Szóval hogy kereszténynek és hazudozónak mondod őket, mindkettő a te hazugságod."
A keresztények semmit nem támasztottak alá csak hazudoztak, kivétel a 4-es. Akkor miért nem az ő válaszát fogadod el? Ő is keresztény. Ja mert olyan választ adott ami nem tetszik neked :) Egyébként meg tudom hogy keresztények szokták ezt behazudni, illetve általánosságban keresztényekre igaz a gátlástalan hazudozás, főleg az iszlámmal kapcsolatban. Persze nyilván vannak kivételek, de az átlag keresztény hazudozik. Ez a tapasztalat.
"Ha azt mondod Allah, csak és kizárólag a Koránban írt Istenről van szó. "
Ezt is már cáfolták korábban, hisz a keresztény arabok is Allahnak hívják a saját, keresztény Istenüket.
"Egy másik kérdésnél megkaptad a választ muszlimoktól, de nem tetszett neked. Kiírtad újból, megkaptad ugyanazt a választ de most sem tetszik."
Nem kaptam, ott is te hazudoztál, miközben 3-4 válaszoló cáfolta minden szavad.
Itt pedig mindenki bizonyította az állításait, csak te nem. És még a válaszolokról is hazudozol. Tényleg azt képzeled hogy ezek után barki komolyan vesz egy szót is abból, amit írsz?
"Ezt is már cáfolták korábban, hisz a keresztény arabok is Allahnak hívják a saját, keresztény Istenüket."
Látom nem fogod fel hogy a keresztények és muszlimok ugyanabban az Istenben hisznek. Ha még ennyit sem tudsz és felfogni is képtelen vagy mit keresel a vallás kategóriában?
"Itt pedig mindenki bizonyította az állításait, csak te nem. És még a válaszolokról is hazudozol. Tényleg azt képzeled hogy ezek után barki komolyan vesz egy szót is abból, amit írsz?"
Hogyne :) A 4-es keresztény válaszoló ugyanazt írta mint én. Az ő válaszát miért nem fogadod el? Ő is hazudik? :)
Belinkeltem egy videót amiben egy muszlim vallástudó mondja el ugyanezt amit én. Ő is hazudik? :) Persze hozhatok még többet, de biztosan ők is hazudnak :)
"Azt kellene megértened hogy Allah Isten kizárólagos neve. "
Isten is kizárólagos neve Istennek. Egyetlen más istenre sem hivatkoznak úgy a keresztények, hogy Isten, kizárólag a sajátjukra.
"A keresztények semmit nem támasztottak alá csak hazudoztak, kivétel a 4-es. Akkor miért nem az ő válaszát fogadod el"
Az övét elfogadtam, mivel veled ellentétben nem hazudott. Levezette és leírta, hogy ez a fordítása Az Istennek. Pontosan ugyanezt írtam én is a kérdésemben. És te meg erről is hazudozol azóta is. Szánalmas vagy.
És az előbb még azt is hazudtad hogy csak a Korán istenére vonatkozik, most meg saját magad is meghazudtolod?
Miért jó ez neked hogy kiprovokálod hogy mindenki csak egy ócska hazug provokátornak lásson téged?
Mindenesetre a kérdés zárható, hisz rajtad kívül mindenkitől bizonyított választ kaptam, a te további provoaktív hazudozásaidra pedig nem vagyok kíváncsi. Egyetlen szavad sem adott hozzá sem a kérdéshez, sem a többi válaszhoz semmit, te csak pusztítasz...
"Isten is kizárólagos neve Istennek. Egyetlen más istenre sem hivatkoznak úgy a keresztények, hogy Isten, kizárólag a sajátjukra."
Ha azt mondod nem hiszel istenben, szóban, honnan tudjam hogy melyik istenre gondolsz. Szóvak nem, isten az nem egy kizárólagos név.
Kérdező, itt egy magyar muszlim oldal:
Idézem: "Allah arab szó, amelynek jelentése: az egyetlen Isten. A szó származása az AL-ILÁH (az Isten) összetételből vezethető le."
Ők is hazudnak? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!