Allah mit jelent?
"Nem éppen, ők a Bibliában leírt Istenben hisznek, nem a Koránéban, mivel keresztények."
Látom nem érted. Ők ugyanabban az Istenben hisznek, de Isten egyes tuladonsági eltérnem az iszlámban és a kereszténységben. Például a keresztények a szentháromság tanításában hiszen amit a muszlim elutasítanak.
"Ahogy mondtam a keresztények továbbra is hazudoznak még ebben is."
Miután kiderült, hogy téged cáfol a szó szótári jelentése, a szó etimológiája és az arab emberek szóhasználata is, ennek most mi értelme volt?
Másfél pipás, me hazudozz és ne inzultálj másokat, legyél szíves!
A többieknek köszönöm a válaszokat!
Nem csak én hanem a 4-es muszlim válaszoló is leírta és elmagyaráztuk, hogy az Allah szó jelentése az Egyetlen Isten. Ennek ellenére ti keresztények továbbra is hazudoztok.
Itt egy video is amiben egy muszlim vallástodós elmagyarázza mégrészetesebben hogy Allah szó jelentése az Egyetlen Isten:
https://www.youtube.com/watch?v=6Ov93e9S-hE
Csak lenne már egy olyan kérdés amiben a keresztények nem hazudnak az iszlámról.
Akik behazudják hogy Allah jelentése isten, azok itt a keresztény válaszolók.
Én és egy másik muszlim válaszoló elmagyaráttuk hogy miért az Egyetlen Isten a jelentése, és még egy videót is mutattam amiben muszlim vallástudós magyarázza el ugyanezt.
"az Allah szó jelentése az Egyetlen Isten."
Nyilván egyetlen, hiszen egy van belőle, az összes ábrahámi vallás szerint. Vagy az iszlám szerint vannak más istenek is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!