Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ki volt VALÓJÁBAN Jézus?

Ki volt VALÓJÁBAN Jézus?

Figyelt kérdés

2023. márc. 9. 23:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Pont azon gondolkodtam ma, hogy ha Márió, Hozé, vagy Rodrigez hangzana el a misén, akkor lehet, hogy felnyerítenének páran...

Sokan azt sem tudjuk, hogy a szüleink kicsodák, nem 2000 évet visszamenve az időben..

Ha Isten fiát írok, akkor talán nem hazudtam nagyot...

2023. márc. 9. 23:17
 2/23 anonim ***** válasza:

Diégó Evangéliuma:8:41

És ímé eljöve egy ember, kinek Száncsez volt neve, ki a zsinagógának feje volt; és Huán lábai előtt leesvén, kéré őt, hogy menjen be az ő házába;

2023. márc. 9. 23:32
 3/23 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
Egy jó ficko, egyistenhittel és pacifista gondolkozásmoddal.
2023. márc. 10. 00:49
 4/23 anonim ***** válasza:
Ki vagy valójában te?
2023. márc. 10. 04:36
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ő a tehetetlenség és a gyengeség megtestesítője,jelképe a feszület a szenvedés és a kín jelképe.
2023. márc. 10. 06:07
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
Isten megjelent köztünk testben!!! Isten kinyilatkoztatta magát a teremtett világ számára Jézus személyében!!! Jézusban Isten lakott testileg!!! Jézusban lakott az Istenségnek egész teljessége testileg!!! Röviden és tömören ennyi!!!
2023. márc. 10. 22:05
 7/23 anonim ***** válasza:
Ha Krisztus isten volt, akkor a keresztre feszítésben nincs semmi magasztos, csak nevetséges.
2023. márc. 11. 06:40
 8/23 anonim ***** válasza:

Nos Jézus mellett megfeszített 2 lator közül az egyik bűnbánó volt. Jézus azt mondta neki, hogy még aznap vele lesz a Paradicsomban.

Lk.23,43. És monda néki Jézus: Bizony mondom néked: Ma velem leszel a paradicsomban.

Jézus maga mondja, hogy neki adatott minden hatalom!

Mt.28,18. És hozzájuk menvén Jézus, szóla nékik, mondván: Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön.

Jn.10,18. Senki sem veszi azt el én tőlem, hanem én teszem le azt én magamtól. Van hatalmam letenni azt, és van hatalmam ismét felvenni azt. Ezt a parancsolatot vettem az én Atyámtól.

Jn.5,26. Mert a miként az Atyának élete van önmagában, akként adta a Fiúnak is, hogy élete legyen önmagában:

#7#: "Ha Krisztus isten volt, akkor a keresztre feszítésben nincs semmi magasztos, csak nevetséges."

Nem!!! Mert az igazi megváltás és bűnbocsánat csakis ez által volt lehetséges!!! Megtört alázatos bűnbánó szív kell hozzá! Jézus végig vitte a megváltás művét és így lett mindeneknek ura! Így lett hatalma a bűnök megbocsátása felett is. Szerintem ez egyáltalán nem nevetséges, hiszen a te bűneid megbocsátása is tőle függ!!!

Amennyiben szerinted nevetséges Isten, Jézus Kereszthalála és nincs benne semmi magasztos, akkor neked az életed értelmetlen.

2023. márc. 11. 14:40
 9/23 anonim ***** válasza:

Jézus a saját bűneiért halt meg,ami értelmetlen az az,hogy isten feláldozza magát önmagának,hogy megmentsen önmagától.

A Sátán tudja, hogy jehova irtózik az önmaga által kreált bűnöktől és ennél fogva a Mester bűnbe viszi a világot, hogy megmutassa, elválassza azt tőle. Az egy tévhit, hogy ő a teljes romlást akarja, neki erre nincs szüksége. Elég ha csupán a biblia egy sorában is kételyt ébreszt az emberben és máris győzött, hiszen pont a bibliában olvasható a következő részlet: "Mert ha valaki az egész törvényt megtartja is, de vét egy ellen, az egésznek megrontásában bűnös"/Jak.2:10/

2023. márc. 11. 15:40
 10/23 anonim ***** válasza:

Jézus politikai bűnöző volt, már amennyire politikai bűnözők egy abszurd

politikamentes közösségben egyáltalában lehetségesek. Ez juttatta őt a keresztre: ennek

bizonyítéka a kereszten található felirat. Saját bűnéért halt meg – minden alapot nélkülöz

az az állítás, bármilyen gyakran hangoztassák is, hogy mások bűnéért halt meg.

2023. márc. 11. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!