Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg bűn a homoszexualitás?...

Tényleg bűn a homoszexualitás? most akkor én pokolra jutok?

Figyelt kérdés
hiába kérem Istent hogy vegye ki belolem. megsem teszi. eloszor is; nembantok senkit, szeretetben élek. nem iszok, nem drogozok. de a fiúkat szeretem. sok gyülibe jártam már, és mégse szabadultam meg. rokonom pásztor mondta hogy súlyos bűn alatt vagyok amiért pokol jár... na de értem én, ha valaki gyilkol, lop, csal tehet róla vagy ha bánt másokat na de aki meleg nemtehet róla. mit tanácsolsz? szakítok a fiúval is, annyira sirok felek h pokolba jutok ossze tort az eletem miota ezeket megtudtam
2023. febr. 19. 12:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
82%

Igazából nem tudjuk ennek az okát.

Általában azt szokták mondani, hogy ez egy testi vagy tudattalan-pszichés jellegű dolog, de az sem kizárható, hogy az adott ember lelkének az egyik rejtett megnyilvánulása úgy, hogy a lélek erről nem is tud.

Szerintem Pál apostol erre gondol, amikor a rómaiakhoz írt levélben az ilyen hajlamokról és annak eredetéről beszél.

2023. febr. 20. 18:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!