Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tényleg bűn a homoszexualitás?...

Tényleg bűn a homoszexualitás? most akkor én pokolra jutok?

Figyelt kérdés
hiába kérem Istent hogy vegye ki belolem. megsem teszi. eloszor is; nembantok senkit, szeretetben élek. nem iszok, nem drogozok. de a fiúkat szeretem. sok gyülibe jártam már, és mégse szabadultam meg. rokonom pásztor mondta hogy súlyos bűn alatt vagyok amiért pokol jár... na de értem én, ha valaki gyilkol, lop, csal tehet róla vagy ha bánt másokat na de aki meleg nemtehet róla. mit tanácsolsz? szakítok a fiúval is, annyira sirok felek h pokolba jutok ossze tort az eletem miota ezeket megtudtam
2023. febr. 19. 12:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%

Cseréld le a pásztorod, becsapott ugyanis, pokol nem létezik.

A homoszexualitás pedig természetellenes. Bűn a saját tested és az emberiség ellen. Butaság is egyben, bár sok sznob trendinek tartja, s csak ezért választja ezt az életstílust.

Valójában a legsúlyosabb betegségek egyike.

2023. febr. 19. 15:19
 12/21 anonim ***** válasza:
20%
Azzonnal hagyj fela nemi életeddel, szakíts a barátoddal és a legjobb tanács amit adhatok és sok siker sztorinak az alkotója hogy fojtsd el magadban az érzést. Ha elfojtod akkor akkor fog rád Isten tekinteni mert Isten nem varázsló hogy eltüntesse a homoszexualitást belőled. Ha teszel te is érte akkor Istennek ez tetszeni fog és elfogsz kezdeni vonzodni a lányokhoz.
2023. febr. 19. 15:36
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
12 es vagyok jöhetnek a lepontozók😏
2023. febr. 19. 15:38
 14/21 anonim ***** válasza:
31%

Válaszok Bibliai kérdésekre

Menu icon

TUDJA MEG, HOGYAN KELL ...

Örökkévalóság Istennel

Bocsáss meg Istentől

A Biblia egyértelműen kijelenti, hogy a homoszexuális tettek bűnök (1 Mózes 19:1-13; 3Mózes 18:22; Róma 1:26-27; 1 Korinthus 6:9). A Róma 1:26-27 konkrétan azt tanítja, hogy a homoszexualitás annak az eredménye, hogy valaki megtagadja Istent és nem engedelmeskedik neki. Amikor egy ember folyamatosan bűnben és hitetlenségben van, akkor a Biblia szerint Isten “átadja” még gonoszabb és zülöttebb bűnöknek, hogy megmutassa neki az Isten nélküli élet hiábavalóságát és reménytelenségét. Az 1 Korinthus 6:9 kijelenti, hogy a homoszexuális bűnök elkövetői nem öröklik Isten királyságát.

Isten nem teremtett senkit homoszexuális vágyakkal. A Biblia szerint a bűn miatt válik valaki homoszexuálissá (Róma 1:24-27) és ez kizárólag a saját választása. Születhet valaki nagyobb homoszexuális hajlammal, mint ahogy másokra inkább az erőszakosság vagy műs bűnök a jellemzők. Ez nem ad felmentést valakinek, hogy a bűnt válassza és kiélje bűnös vágyait. Amikor valaki úgy születik, hogy hajlamos a dühre / haragra, akkor helyes kiélnie ezeket? Persze, hogy nem! Ugyanez igaz a homoszexualitásra.

Viszont a Biblia nem írja, hogy a homoszexualitás “nagyobb” bűn lenne, mint bármely másik. Minden bűn sérti Istent. A Homoszexualitás csak egy abból a sok dologból, amit az 1 Korinthus 6:9-10 sorol fel arról, hogy mik fognak elválasztani valakit Isten királyságától. A Biblia szerint Isten megbocsátása pont úgy rendelkezésre egy homoszexuálisnak, mint egy paráznának, bálványimádónak, gyilkosnak, tolvajnak, stb. Isten erőt is ígér a bűn feletti győzelemhez, beleértve a homoszexualitást is, mindenkinek, aki hisz Jézus Krisztusban az üdvösségért (1 Korinthus 6:11; 2Korinthus 5:17).

2023. febr. 19. 15:41
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Nincs nagyobb bűnöd mint annak aki bálványimádó, lop, hazudik, szitkozódik stb. Legyél türelmes! Csak küzdj ellene! Semmiféle szenvedés nem vár rád emiatt!
2023. febr. 19. 16:59
 16/21 anonim ***** válasza:
@15 Nem elég nagy szenvedés/büntetés, hogy egy jó punci helyett egy férfi segglyukát kell tömködnie? :D :D :D
2023. febr. 19. 17:10
 17/21 anonim ***** válasza:
82%
A pásztoros kérdező megint unatkozik. A sokadik kamu kérdése.
2023. febr. 19. 17:10
 18/21 anonim ***** válasza:
57%

Mindenképpen szabadulásra van szükséged.

Ahol az Úrnak lelke ott a szabadság!

Keresd az Urat ezügyben, ne add fel!

Jézus vérén lettünk megváltva.... ez a vér megtisztít minden bűntől és minden holt cselekedetektől.

Persze, hogy ezt megértsd újjá kell születned, mint Jézus is mondta Nikodémusznak.

Áldjon az Úr és őrizzen szüntelen Tégedet.

2023. febr. 20. 08:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Van számodra egy jó videóm a témával kapcsolatban, amit egy másik meleg keresztény készített:

https://www.youtube.com/watch?v=gb07Kxhaa80

2023. febr. 20. 17:27
 20/21 anonim ***** válasza:
35%

Utsó, ne tedd nevetségessé magad! A “meleg” és a “keresztény” egymást kizáró fogalmak.

Kettejük között épp annyi a közös halmaz, mint a molylepkefing és a Jupiter Nagy Vörös Foltja között.

2023. febr. 20. 17:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!