Kedves hívők! mit gondoltok erről?
egy hit testvér írta nekem!
ez volt a kérdésem; szia kedves X.Y... kérdeznék tölled, tudod 20 éves vagyok, szerinted bűn ha bulizok? meg a házasság előtti szex, de tudod amúgy nem iszok nem cigizek, nem drogozok, kedves vagyok tiszteletudó, jó lelkü. várom válaszod !
ez a válasza hit testvérnek; szia Figyelj jobb sokkal mert az a Sátán birodalma... megkímeled magad a kisertesektol, pl nők latvanya stb....zene a fulbe bemegy stb, a test vàgyodik az ilyen helyekre de a leleknek rombolo....nehez dolog mert mi ferfiak nekunk vadaszosztonunk van 😃 de ellene kell allni nem a szex az elso a hazassagban szoval ez miatt nem kell elvalni mert ha valami nem igy megy.... majd osszecsiszolodnak hiszen ket idegen ember kulon szokasokkal ismeri meg egymastha az Úr akarata a ket fel egyuttlete akkor az nem fog szetmenni mert nem passzol a kemia na erted
Majdnem áramlott belőlem megint a sok ...., de elhamarkodottnak és igazságtalanságnak éreztem, hogy ezt tegyem veled.
Ezért csak annyit kérdezek:
Mi neked a buli? Kikkel és miért akarsz házasság nélkül szexelni?
Semmit sem.
Sajnálatot érzek. Szeretetet, hogy majd egyszer megtalálja önmagát és nem fog félrevezetni másokat, akik útmutatásért nyúlnak felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!