Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves hívők! mit gondoltok...

Kedves hívők! mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

egy hit testvér írta nekem!

ez volt a kérdésem; szia kedves X.Y... kérdeznék tölled, tudod 20 éves vagyok, szerinted bűn ha bulizok? meg a házasság előtti szex, de tudod amúgy nem iszok nem cigizek, nem drogozok, kedves vagyok tiszteletudó, jó lelkü. várom válaszod !

ez a válasza hit testvérnek; szia Figyelj jobb sokkal mert az a Sátán birodalma... megkímeled magad a kisertesektol, pl nők latvanya stb....zene a fulbe bemegy stb, a test vàgyodik az ilyen helyekre de a leleknek rombolo....nehez dolog mert mi ferfiak nekunk vadaszosztonunk van 😃 de ellene kell allni nem a szex az elso a hazassagban szoval ez miatt nem kell elvalni mert ha valami nem igy megy.... majd osszecsiszolodnak hiszen ket idegen ember kulon szokasokkal ismeri meg egymastha az Úr akarata a ket fel egyuttlete akkor az nem fog szetmenni mert nem passzol a kemia na erted

2023. febr. 18. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez kedvez infó. Kik teszik, miért?
2023. febr. 18. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Majdnem áramlott belőlem megint a sok ...., de elhamarkodottnak és igazságtalanságnak éreztem, hogy ezt tegyem veled.

Ezért csak annyit kérdezek:

Mi neked a buli? Kikkel és miért akarsz házasság nélkül szexelni?

2023. febr. 18. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Én hiszek Istenben. De semmilyen vallás tagja nem vagyok. Az üzlet. A hit meg a magánügyed.
2023. febr. 18. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmit sem.

Sajnálatot érzek. Szeretetet, hogy majd egyszer megtalálja önmagát és nem fog félrevezetni másokat, akik útmutatásért nyúlnak felé.

2023. febr. 19. 05:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
hogy már megint kezded
2023. febr. 19. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!