Kedves hívők, ajánlanátok budapesti gyülekezetet?
Szia, örülök, hogy be szeretnél merítkezni! Isten hozott Isten Országában! :)
Mindenképpen olyan gyülekezetet ajánlok, ahol tanítják a Szent Lélek keresztséget is, vagy a Szent Lélek vételét. Jézus azt mondta, hogy jobb nekünk, ha Ő elmegy, mert elküldi a Szent Lelket. Ahol ezt figyelmen kívül hagyják, ott nem teljesülnek ezek, vagy nem olyan mértékben.
Isten áldását kívánom az életedre!
Sziasztok!
Köszönöm, hogy írtatok! :)
Felekezetfüggetlen közösséget keresek, online a veszprémi Vekker igehirdetéseit hallgatom, hasonló beállítottságú gyülekezetet keresek Bp-en.
Nahát, hívôtárs is bemeríthet, nemcsak lelkész?
Mondjuk a férjemen kívül nincs is hívô ismerôsöm.
2-es válaszoló, nagyon köszönöm a kedves szavakat, nem értem, miért pontozták le. :(
Igen, bemeríthet bárki, aki Krisztus tanítványa.
"Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden népeket, megkeresztelvén őket az Atyának, a Fiúnak és a Szent Léleknek nevében, Tanítván őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam néktek" Máté 28:19-20
Gondold csak tovább azt, amit Jézus a tanítványainak parancsolt. Ha ők tanítvánnyá tettek valakit, akkor megtanították nekik azt, amit Jézus parancsolt. De Jézus parancsa az volt, hogy ők is menjenek el és tegyenek tanítványokká embereket, megkeresztelve őket, stb...
Nincs is egyébként olyan a Bibliában, hogy "lelkész". Ez a katolicizmusból ered, a papot átkeresztelték, de ugyanúgy semmi bibliai alapja.
Ajánlom nektek egyébként Rostás Zoltán tanításait. Az egyik legjobb, akit eddig hallottam. Sajnos Budapesttől kicsit messze vannak, Dombóváron, de online elérhető. Gyülinek meg ajánlom figyelmedbe, amit Jézus tanított, hogy ha 2-en vagy 3-an összegyűlünk az Ő nevében, Ő ott van köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!