Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kedves összesküvés elmélet...

Kedves összesküvés elmélet hívők, hogyan magyarázzátok a következőt?

Figyelt kérdés

Minden konteós azzal jön, hogy nincs is járvány, csak a világhatalom akar minket megtörni és arra kényszeríteni, hogy otthon maradjunk. De kérdezem én, miért? A világhatalom, a gátlástalan multik elemi érdeke, hogy amit megtermelnek (olaj, koton, élelmiszer, repülőgép, autó) te megvásárold és használd, mert abból van bevételük. Mi a hasznuk egy otthon ülő, nem fogyasztó emberiségen? Pláne ha még ki is akarnak irtani minket, akkor ki fogja megvenni a termékeiket?

Erre kérem, hogy egy konteós adjon egy értelmes és összefüggő választ, ne mellébeszélést.

2020. nov. 10. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Szerinted miért nevezik őket hívőknek? Mert nem a racionális érvek, bizonyítékok alapján állítanak valamit, hanem az alapján, ami a sérült pszichéjükhöz illik...
2020. nov. 10. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
9%
Nagyon megmondós kedvedben vagy ugyi?
2020. nov. 10. 20:16
 3/12 joe1953 válasza:
23%
Kinőttem a konteókban való hittől amikor semmi nem történt 2012-ben ( nem vagyok túl öreg, de fiatal sem) de úgy gondolom, hogy a világ gazdagjaiknak nemsok hasznára vagyunk. Mindent lehet helyettesíteni géppel ami nekik kell belőlünk.
2020. nov. 10. 20:17
 4/12 joe1953 válasza:
3 vagyok, elnézést az elrásokért, hitből*
2020. nov. 10. 20:18
 5/12 A kérdező kommentje:
3# Ez szerintem tévedés. Az emberiség nem csak mint termelő eszköz van jelen, hanem mint fogyasztó is, hiszen ki venné meg a rágógumit, ha nem mi? Nincs olyan gép, amelyik rágógumit eszik vagy moziba jár, esetleg hűtőszekrényt vesz. Minden gazdagság végül az iparba torkollik, legyen az olaj, gyémánt, bármi és a fogyasztással lesz teljes, hiszen abból van pénze a gonosz multinak. Vagyis senkinek nem érdeme, hogy a fizetőképes, fogyasztó emberiség kiirtásra kerüljön vagy otthon gubbasszon. Konteósok?
2020. nov. 10. 20:22
 6/12 joe1953 válasza:
3 vagyok, KEdves 5, De mi az értelme a további vagyonfelhalmozásnak ha már minden földi jóval rendelkezik valaki?
2020. nov. 10. 20:26
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
A multik túl fogják élni a válságot, a kisvállalkozások nem, ezáltal a multik jóval nagyobb piaci részesedésre tesznek szert, mint azelőtt.
2020. nov. 10. 20:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, neked támad egy remek válalkozói ötleted. Megcsinálod, veszel belőle 3 házat, két kocsit, és amikor ezek megvannak, akkor beszünteted a vállalkozást úgy, hogy az még remekül működik, de csak azért, mert már megvan az álmod? Ugye nem? Ami gurul, ami működik, az hagy dolgozzon tovább nem? Semmi nem indokolja, hogy például a mekik bezárjanak csak azért, mert a kitalálójának már van 3 jachtja ugye? A te megközelítésed elméleti és naív, az élet nem ilyen. Egy olajsejk sem fogja bedugaszolni vagy elajándékozni a kútját azért, mert van egy arany Bentley-je.
2020. nov. 10. 20:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem érted a pénzügyi reset miért jó a bankár elitnek és hogyan lehet ezt egy járvánnyal elérni úgy, hogy aztán senki ne rájuk haragudjon. Azt sem érted miért jó a hatalomnak, hogy a demokráciához szokott ember önként feladja sorban az összes jogát úgy, hogy nem kell véres mészárlásokat tartani a lakosság körében.
2020. nov. 10. 21:16
 10/12 anonim ***** válasza:
43%
Az úgy megvan, hogy aki nem multi, az most mind csődbemegy? A multik talpon maradnak, és aztán egyedül lesznek a piacon.
2020. nov. 10. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!