Ha a keresztények szerint a rock és a metal a Sátán zenéje és a Sátántól való, akkor a keresztény rock és keresztény metal(white metal) léte nem ellentmondás? Vagy utóbbi esetben meg van bocsájtva, mert mégis csak a Szentírásból hörögnek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 22:09
11/25 Darius- válasza:
8- Én is utalom a metalt, uvoltozni mindenki tud, mint egy allat, és nem a vallas miatt, amugy nem vagyok vallasos, fiu 25.
12/25 NTBS válasza:
A Hit hallásból, a Hallás a Biblia olvasás eredménye. Tehát, ha a Bibliából énekelnek akkor belefér.
13/25 kojee válasza:
#11Darius - próbáld meg, aztán szeretném hallani majd a produkciót :D
14/25 Darius- válasza:
13- Menne amugy, rossz hangom van :))
15/25 anonim válasza:
A keresztény rockot és metált a hívők megtévesztésére hozták létre, hogy azzal vonzzák őket a keményebb műfajok irányába.
16/25 anonim válasza:
Egyetértek a 15-el!
A megtévesztés a sántán legnagyobb és leggyakrabban használt eszköze..!!
17/25 kojee válasza:
#3 akkor a jazz is a sátán zenéje mert "számodra" tele van disszonás hangzatokkal?
18/25 anonim válasza:
17: azt kell megnézni, hogy hogyan hat rád, milyen érzéseket vált ki belőled.
Ha téged megnyugtat, ha felemel, akkor az neked jó!
Minden, ami kétségbeesésbe taszít, szétforgácsol, ami nem a harmóniát közvetíti, az a sántán zenéje..!
19/25 kojee válasza:
Ezek szerint, nem mondható ki, hogy a metal a sátán zenéje lenne, mert mondjuk engem is megnyugtat, viszont a rádióban sugárzott zenék túlnyomó többsége felidegesít
20/25 anonim válasza:
19: a rádióban játszott mai slágerek többsége szintén káros...
Hallgasd azt, amivel azonosulni tudsz! Oda tartozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!