Miért van ez a jelenség?
Néha feljövök a gyakorira, olvasgatok kérdéseket, hátha valamire tudok válaszolni, segíteni, és azt vettem észre többször is, hogy egy vallási kérdés miatt, mint pl ez: https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
olyan válaszok vannak, hogy a kereszténység hülyeség, az Egyház lop, csal, hazudik.
Mindenkinek megvan a saját nézete, lehet ateista, agnosztikus, keresztény, ami szeretne, de nem az volt a kérdés, hogy szerinted marhaság-e a vallás. Miért kell akkor ilyen válaszokat írni? Egyrészt nem a kérdésre adnak választ, másrészt sértőek. Én sem megyek egy ateista kérdés alá keresztényként téríteni vagy mocskolódni.
Miért nem tudunk egymás mellett egymás véleményét és vallását tiszteletben tartva élni, és megpróbálni segíteni azoknak, akik válaszra várnak? Nekem semmi bajom az ateistákkal, csak nem értek egyet velük, ahogy rengeteg emberrel, rengeteg dologban, de ez így természetes, hiszen nem vagyunk egyformák.
Nem először tapasztalom, hogy egy adott válasz nem azért lett lepontozva, mert nem hasznos, hanem azért, mert nekem, személy szerint nem tetszik, ami elég gáz, ahogy azok a válaszok is, amik nem a kérdésre válaszolnak, csak viszályt szítanak.
Üdv.
Az empátia és az együttérzés teljes hiánya.
Nekem nem más véleményével van a bajom sokszor, hanem a megfogalmazással. Mert ha intelligens módon, tételesen,érvelve, legalább néhány pontban leírná mi a véleménye, még ha nem is az volt a kérdés akkor azt mondom ok. De az, hogy : kitaláció, szar, hülyeség stb... Ezekkel senki nincs előrébb.
Nagyon sok az ostobenko ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!