Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Téged érdekel hova kerülsz a...

Téged érdekel hova kerülsz a halál után?

Figyelt kérdés
foglalkoztat ez a téma? halál után orok élet van a biblia szerint. örök menny vagy örök pokol. akik megternek elismerik hogy bunosek szükségük van Isten kegyelmere be fogadják Jézust megvaltonak egész életükben megtagadjak a világi életet; kicsapongas, nagy.mulatas, házasságon kívüli szex , csúnya beszéd, stb és helyette istenfeloen elnek; házasságban, adakoznak, tisztességesen dolgoznak, imádkoznak, felekezetbe járnak, gyerekeiket istenfelelemben nevelik, ilyenek jutnak a mennybe. de aki a saját életét eli; nagy bulizás, össze vissza szex, kicsapongas , saját feje után megy az pokolba kerül.... te mit gondolsz erről? én úgy vagyok vele hiszek nem vagyok rossz ember de nem tudnék úgy élni. akkor boldogtalan lennék vagy nemtom
2023. jan. 27. 18:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Attól és félek, hogy nincs semmi halál után, de attól is félek, hogy Krisztus azt mondja majd nekem: távozz tőlem, sosem ismertelek. Félek a haláltól és kész.
2023. jan. 28. 08:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azon imádkozom, hogy ott már ne legyen Orbán Viktor meg a sleppje.
2023. jan. 28. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:

#11#

Ha félsz a haláltól, akkor ideje megbékélni az Élő Istennel Jézus Krisztus által. Szólj hozzá, beszélj hozzá, legyél hozzá őszinte és alázatos megtört szívű! Gondold végig az életedet, tedd mérlegre és bánd meg valld be őszintén a bűneidet!!! Hívd be Őt az életedbe a szívedbe, fogadd el Őt Uradak, Istenednek és személyes Megváltódnak. Ha őszinte leszel hidd el nem marad el a csoda!!!! Én már csak tudom!

2023. jan. 28. 18:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es, az a helyzet, hogy Jézusban például nem hiszek, szóval értékelem, hogy ilyen sokat írtál, de számomra sajnos ez így teljesen irreleváns.
2023. jan. 28. 20:10
 15/16 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy meleg helyre kerüljek,itt olyan hideg van.
2023. jan. 31. 00:38
 16/16 anonim ***** válasza:

3 lehetőségünk van a halál után

1: újraszületés

újra születünk és elnézve mennyi ember van és sokan milyen körülmények közt (afrika, ázsia, stb...) szenvedés lesz, aztán meghalunk és újra szenvedés... és így tovább!

2: menny és pokol, ha menny akkor szuper jó minden, de ha pokol akkor az egyik legrosszabb ami történhet kell átélnünk

3: megszűnés, maga a ltéezésed megszűnik! ez talán a legrosszabb

Szóval.. 2 esetben biztos szenvedés, az utolsó esélyben meg (menny vagy pokol) ott meg 50-50% hogy vajon hová kerülsz! szóval úgy 80% esély van rá hogy halál után borzalmas dolog lesz!

(3 lehetőség, 1 lehetőség 33%

1 lehetőség (menny vagy pokol) 50-50/ hogy hová kerülsz, ergo 16% menny 16% pokol, első és utolsó lehetőség rossz így 66% a két 16% szemben, pokol szintén rossz így 16%+66%+=82%)

tehát matematikailag 82% esély van rá hogy kampec (nem beleszámolva egyéb mini lehetőségeket amiknek szintén nem rózsás a helyzet)

így legalább 80% az esély rá hogy halál után nem vár ránk jó dolog :c szomorú de ez tart vissza minket attól hogy öngyilkosok legyünk (már akit)

2023. febr. 16. 06:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!