Szüleim Jehova Tanúi én nem szeretnék az lenni mit tegyek??
16 éves fiú vagyok, és a szüleim Jehova Tanúi én is járok kis korom otta visznek
[ ] De már nem szeretnék oda tartozni sok az elvárás, nem szabad szülinapra meni, karacsonyozas, húsvét, stb ilyen dolgok szoktam el járni haverokkal de mindig veszekednek szüleim hogy nem jó társaság mert szivaraznak isznak stb a testvérem 17 éves koráig benne volt de azután abba hagyta ő is {most 28eves} de nem vették még öt a szüleim ugyan úgy szeretik stb, mit tegyek forduljak hoza tanácsért? Hogyan mondjam el?!
Még nem vagyok 18 csak leszek :)
Azon egyszerű okból mert nem akarok feszültséget. Kifejezetten utálok veszekedni
+1 évet kibírok még (mert még nem vagyok végzős) és majd ha már ott leszek hogy költözök akkor közlöm velük
Mondjuk nekem is van 1-2 barátom aki (sajnos) dohányzik, de én néha rágom a fülüket hogy nem kéne xd
Mondjuk kicsit irónikus hogy az első blog egy extanú botrányáról szól 😅
Keresztelkedesrol nincs szó nem említik ők sem ensem, öszejevetelekre járok de nem szoktam közre működni felkészülni stb meg itthon sem tanulok apu mindig mondja fogunk neki tanulni hétvégén oszt semmi,hanyagolják de ensem szeretném annyira xdd, már tele vagyok nem mehetek születésnapok rá buli semmi gondolom még értesz...
13
De amúgy neked is szülők tanúk?
Én nagyon szeretek gyülekezetbe járni, szeretem Jézust, a közösséget.
Más egyházhoz tartozom. Van szülinap, névnap, húsvét, karácsony, egyéb ünnepség. Húsvét a kereszténység alapja!
Buli nincs de nem is kell.
Viszont ezt erőltetni nem lehet, sőt taszító is. Én biztos nem járnék gyülibe, mert a szüleim vagy bárki azt akarja...
Isten szabad akaratot adott! Ezt senki embernek nem kellene felülírnia.
Szívből nem működik, nem kötődik valaki Istenhez akkor nem és kész.
Az embert amíg Isten nem vonzza addig kár erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!