Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szüleim Jehova Tanúi én nem...

Szüleim Jehova Tanúi én nem szeretnék az lenni mit tegyek??

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, és a szüleim Jehova Tanúi én is járok kis korom otta visznek

[ ] De már nem szeretnék oda tartozni sok az elvárás, nem szabad szülinapra meni, karacsonyozas, húsvét, stb ilyen dolgok szoktam el járni haverokkal de mindig veszekednek szüleim hogy nem jó társaság mert szivaraznak isznak stb a testvérem 17 éves koráig benne volt de azután abba hagyta ő is {most 28eves} de nem vették még öt a szüleim ugyan úgy szeretik stb, mit tegyek forduljak hoza tanácsért? Hogyan mondjam el?!

2023. jan. 1. 18:20
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#10 és ha 18 vagy akkor miért nem teszel pontot az úgy végére?! De jó emberek xd miért szivaroznak azért szerintem meg tud jó ember lenni,ja és nem járok születésnapok rá semmi olyanra ami nem *helyes*úgy mondva
2023. jan. 2. 12:32
 12/22 anonim ***** válasza:
49%

Még nem vagyok 18 csak leszek :)

Azon egyszerű okból mert nem akarok feszültséget. Kifejezetten utálok veszekedni

+1 évet kibírok még (mert még nem vagyok végzős) és majd ha már ott leszek hogy költözök akkor közlöm velük

Mondjuk nekem is van 1-2 barátom aki (sajnos) dohányzik, de én néha rágom a fülüket hogy nem kéne xd

2023. jan. 2. 13:53
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
én sajna megkeresztlkedtem, de 21 éves koromtól kettő séletet éltem, végül 26 évesen szóltam, hogy van valakim, közösítsenek ki. A legjobb az, ha nem keresztelkedsz meg, mert akkor a szüleid tarthatják veled a kapcsolatot. Szépen maradj el, találj kifogásokat, hogy miért nem akarsz járni összejövetelre, mondd azta szüleidnek, hogy nincs kedved, te annyira ne hiszel, stb. Vannak blogok is, amik segíthetnek, pl. [link]
2023. jan. 4. 11:22
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk kicsit irónikus hogy az első blog egy extanú botrányáról szól 😅

2023. jan. 4. 11:35
 15/22 A kérdező kommentje:

Keresztelkedesrol nincs szó nem említik ők sem ensem, öszejevetelekre járok de nem szoktam közre működni felkészülni stb meg itthon sem tanulok apu mindig mondja fogunk neki tanulni hétvégén oszt semmi,hanyagolják de ensem szeretném annyira xdd, már tele vagyok nem mehetek születésnapok rá buli semmi gondolom még értesz...

2023. jan. 5. 18:12
 16/22 A kérdező kommentje:

13

De amúgy neked is szülők tanúk?

2023. jan. 5. 18:13
 17/22 anonim válasza:
20%
Tanulj már meg írni először, már fáj ettől a szemem
2023. jan. 8. 13:03
 18/22 anonim ***** válasza:
30%
Egyèl vèreshurkàt akkor megertik hogy te mas vagy mint ők
2023. jan. 8. 17:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretek gyülekezetbe járni, szeretem Jézust, a közösséget.

Más egyházhoz tartozom. Van szülinap, névnap, húsvét, karácsony, egyéb ünnepség. Húsvét a kereszténység alapja!

Buli nincs de nem is kell.

Viszont ezt erőltetni nem lehet, sőt taszító is. Én biztos nem járnék gyülibe, mert a szüleim vagy bárki azt akarja...

Isten szabad akaratot adott! Ezt senki embernek nem kellene felülírnia.

Szívből nem működik, nem kötődik valaki Istenhez akkor nem és kész.

Az embert amíg Isten nem vonzza addig kár erőltetni.

2023. jan. 12. 17:06
 20/22 A kérdező kommentje:
19 én nem mondtam hogy istent nem szeretem mert szeretem csak szerintem ezek hülyeség hogy nem lehet születésnap, meg más ünnepek
2023. jan. 13. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!