Mit tegyek ha a Jehova Tanúi szüleim folyamatosan nyírnak engem és a vőlegényemet annyira hogy már élni sem akarok?
Elöször is miért majdnem melléjük akarsz költözni, ha tudod, hogy ilyenek? Épeszü ember legalább is a falu másik végére, de inkább más faluba/városba költözik.
Másodszor megcsináltatod a kaput és nem engeded be öket, ha cirkuszolnak, ki´hívod a rendöröket.
Tudod ki koltozne oda melle??
Eszednel vagy? Es meg ilyet irsz, hogy te amugy nem hagyod magad.
Dehogyis nem. Telefont nem felvesz, kapun nem beenged, bezarsz mindent, nem mesz ki, ha jon, bemesz, ha oda megy, rahivni a rendorseget zaklatasert, a jehovasokak meg szolni hogy anyad mindig nalad akar tanyazni.
Problema megoldva. Ja nincs, mert te oda koltozel melle, amelle, aki megvert folyamatosan, es meg telefonalgatsz is vele, meg tudja hogy mikor lesz az eskuvod, meg is hivtad volna…esz megall. Elhiszem hogy a volegenyed ki van, mert te nem teszel semmit csak tursz. Alljatok mar a sarkatokra.
Nem fognak benneteket békén hagyni. Sajnálom, hogy a szüleidet beszippantotta ez a "közösség", de nektek még van remény.
Tényleg adjátok el a házat, és költözzetek el, különben rá fog menni a kapcsolatotok és az egészségetek.
A környékünkön is voltak Jehova tanúi, vizet prédikál és bort iszik társaság, de nem is ez volt velük a legnagyobb baj. Nagyon sok konfliktust generáltak a városban, aztán szerencsére felszívódtak és áttették a székhelyüket másik városba.
Jobb tőlük minél távolabb.
Ki vagyok közösítve ami annyit jelent hogy a szüleim nem tarthatnák a kapcsolatot velem.
Ótvar nagy marhaság, nekem is van testvérem, unokatestvérem, aki Jehova tanúja. Nincs semmi ilyen előírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!