Bűn eltávolítani egy toxikus személyt az életemből?
Alapból is, de a Kereszténységem miatt pláne egy nagyon szelid ember vagyok. De betelt a pohár.
Van egy ember, aki nekem évek óta folyamatosan keresztbetesz és sokáig bántalmazott, amit igazán nagyon senki nem tud és nem is hisz el. A lábtörlője vagyok. Voltam.
De elhatároztam hogy ennek vége. Megszabadulok tőle. A probléma az, hogy ez csak egy módon következhet be, és sokat veszítene. Nekem pedig nem az a célom. Nekem az a célom hogy eltűnjön, de ha leleplezem mindent és mindenkit elveszít. A családja, a barátai, mindenki elfordulna tőle. De ha meg akarom törni a terrort amiben élek végre lépnem kell. Manipulál mindenkit ellenem, Jézuson kívül senki nem fog maradni nekem ha nem lépek. Tényleg nem az a célom hogy őt tönkretegyem, de enélkül magamat sem menthetem meg. És egy számomra fontos embert sem aki ugyanazt éli át/fogja átélni miatta mint én régen. Nem érzem azt a visszahúzó erőt Isten részéről, mint régen amikor már szabadulni akartam tőle. Úgy éreztem türelemre int. Ennek több mint egy éve. De ma azt érzem hogy nem fog vissza. Tényleg megtehetek egy ilyen szörnyű dolgot Isten haragja nélkül?
Nem kötelessége a kerszténynek, sem a Jézus hívőnek kibírni a mások okozta szenvedést.
Ennyiből nem látom és nem gondolom, hogy ne lehetne tartani tőle a távolságot. Gondolom nem sokáig leszel már kiskorú.
Persze az jogos kérdés, hogy miért neked kell elmenekülni, új életet kezdeni, megteremteni az megélhetésedet. Ha fontos neked Jézus tanítása, akkor azért. Ne árts akkor neki. Ne tegylk szörnyű dolgot. Védd magad, kérj védelmet. A te rokonaid nem hisznek neked? Mondtad valakinek?
Elég súlyosnak állítod be így a helyzeted. És az ilyen dolgokat hivatalosan nagyon komolyan veszik. Külső segítséget kérni nem bűn. Ha sajátjaid nem is hisznek neked, hivatalból fognak.
Viszont, azért azt vedd számításba, hogy nem 100%-ban úgy működnek majd a dolgok ahogy most elképzeled az ő leleplezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!