Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn eltávolítani egy toxikus...

Bűn eltávolítani egy toxikus személyt az életemből?

Figyelt kérdés

Alapból is, de a Kereszténységem miatt pláne egy nagyon szelid ember vagyok. De betelt a pohár.

Van egy ember, aki nekem évek óta folyamatosan keresztbetesz és sokáig bántalmazott, amit igazán nagyon senki nem tud és nem is hisz el. A lábtörlője vagyok. Voltam.

De elhatároztam hogy ennek vége. Megszabadulok tőle. A probléma az, hogy ez csak egy módon következhet be, és sokat veszítene. Nekem pedig nem az a célom. Nekem az a célom hogy eltűnjön, de ha leleplezem mindent és mindenkit elveszít. A családja, a barátai, mindenki elfordulna tőle. De ha meg akarom törni a terrort amiben élek végre lépnem kell. Manipulál mindenkit ellenem, Jézuson kívül senki nem fog maradni nekem ha nem lépek. Tényleg nem az a célom hogy őt tönkretegyem, de enélkül magamat sem menthetem meg. És egy számomra fontos embert sem aki ugyanazt éli át/fogja átélni miatta mint én régen. Nem érzem azt a visszahúzó erőt Isten részéről, mint régen amikor már szabadulni akartam tőle. Úgy éreztem türelemre int. Ennek több mint egy éve. De ma azt érzem hogy nem fog vissza. Tényleg megtehetek egy ilyen szörnyű dolgot Isten haragja nélkül?

2022. dec. 6. 19:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is lökd a gödörbe, akkor legalább lesz esélye kilépni belőle, mert most a pokolban van.
2022. dec. 6. 19:55
 12/21 A kérdező kommentje:

Velem él. Vagyis anyámmal. De mivel hivatalosan kiskorú vagyok semmit nem tehetek, plusz Anyum amúgy szeret és nem tehet arról hogy olyan naív hogy bekajálja ennek az embernek a szavait. És mondhatni fenyeget, azzal hogy mégtöbb embert 'elmanipulál' mellőlem és senkim nem lesz.

2022. dec. 6. 19:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is hívő vagyok, de amikor feljövök a gyakorira, komolyan mondom, kezdek kételkedni abban, hogy ugyanazt a vallást követjük... Teljesen elferdült módon értelmezitek a dolgokat. A vallás, a hit nem arról szól, hogy szenvedni kell és minél többen beléd rúgnak, annál jobb. Isten nem ezt akarja!

Nem te vagy Jézus, nem kell elviselned, hogy kicsináljanak, hahó!

2022. dec. 6. 20:08
 14/21 A kérdező kommentje:

De ha intézkedem az érdekemben mindenkit elveszít. Ezzel ártanék neki. Másnak ártani meg bűn, nem?

Akkor is ha ő úgyszintén ezt teszi velem.

2022. dec. 6. 20:25
 15/21 anonim ***** válasza:
34%
Jaj, bannold! A mennyországból meg nem szép dolog kitiltani a Sátánt, jobb inkább szolgálni...Csak nehogy ez az ember bosszút álljon rajtad. Pontosan miket is művel a mostoha apád?
2022. dec. 6. 20:43
 16/21 A kérdező kommentje:

Az most mindegy. Bőven eleget ahhoz hogy előbb-utóbb teljesen tönkretegyen. Elég annyi hogy az elején nem jött jól hogy én amblokk létezem és félre akar söpörni. De Isten jóvoltából már sok éve olyan vagyok mint egy csótány.😅

Valójában... Keresztényként kicsit fura lenne egy Lucifer-666 felhasználónevű embertől tanácsot elfogadni, nemde?

De akkor is, az ördög vagy én már nem tudom mi ott ül a vállamon és azt mondja, "Évek óta el akar taposni, de te taposod el hátulról mielőtt késő.".🤣

2022. dec. 6. 20:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem mindegy. Lehet, hogy nem is csinált semmit, csak felfújod és féltékeny vagy rá. Tiniktől ez megszokott...
2022. dec. 6. 21:11
 18/21 anonim ***** válasza:
De amúgy eltart téged?
2022. dec. 7. 01:06
 19/21 anonim ***** válasza:
A kérdésed és a kommentjeid alapján sokkal inkább te vagy toxikus.
2022. dec. 7. 21:13
 20/21 anonim ***** válasza:
A bűnösnek bűnhődnie kell és az igazságnak ki kell derülni, napvilágra kell hozni. Vizsgáld meg magadban és tedd mérlegre a tőle való függőségedet és dönts helyesen.
2022. dec. 7. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!