Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka hogy ez a...

Mi lehet az oka hogy ez a weboldal ennyire brutálisan toxikus?

Figyelt kérdés

Meg nem tudnám mindani hogy hány éve vagyok már itt felhasználó, túl rengeteg válaszon kérdésen. Tényleg ott vagyok hogy végleg itt hagyom ezt az oldalat nem nyitom meg többet, csak hát az ilyen sok éves megszokástól nehéz megszabadulni. De komolyan azt érzem már hogy olvasgatom a kérdéseket, válaszolgatok, de olyan szar kedvem lesz vagy felcsesz attól amit ezel az oldalon rendszeresen látok hogy nem igaz. :D

Mitől ennyire toxic ez az oldal?

2021. ápr. 25. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Nemcsak ez az oldal toxikus. Tegnap kimentunk a gyerekekkel és barátokkal a városligetbe. Pár órát voltunk kint, a gyerekek rollereztek és játszotereztek.

Közben nekünk konfliktusokat lett egy kb 14 éves pofátlan kamaszfiuval, aki a rolkerevel a mellettünk lévő padra ugratott fel egyfolytában, nem érdekelve, hogy ott ülünk másfél méterre.

Többször szóltunk neki teljesen normális hangbemben, hogy a pad nem erre való, ott az ugrato gödör és domb, le se tojta, csinálta tovább. Odaultem a padra hogy ne tudjon raugrani a rollerevel, és basszus, meg neki állt feljebb.

A társaságunkban lévő két férfiember kellett, hogy elzavarja, tiszta ideg voltam, ennyi bunkóság láttán...

Utána jöttek a gyerekek, hogy mit kell csinálni, ha a játszon sorba állás közben állandóan eléjük állnak nagyobb fiúk a sorban?

Komolyan mondom, elkeserito emberek közé menni, én személy szerint mostmar sokkal jobban szeretek itthon maradni, de a gyerek miatt persze nem ülhetsz otthon állandóan.

Szóval jellemzo ez az egész országra, miért pont itt lenne kivétel?

Egy vigaszom van, hogy azért a normális emberek még egyelőre többségének vannak talán.

2021. ápr. 25. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Egyszerű:ha nem tetszik, ne foglalkozz vele
2021. ápr. 25. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Sok hülye következmény nélkül kommentelhet.
2021. ápr. 25. 15:12
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
2. Na látod, pont ez a baj. Ez az oldal arra való, hogy az emberek kérdezzenek és válaszokat kapjanak. Az ilyen válaszok, mint például a tiéd, pont nem segítenek megérteni valamit.
2021. ápr. 25. 15:16
 5/10 anonim ***** válasza:
31%
A magyar mentalitás toxikus, ilyen oldalak visszatükrözik. Intoleráns, flusztrált, egoista, idegbeteg, bunkó. Tiszetelet a kivételnek, de ez jelenlegi magyar trend. lehet lepontozni .-)
2021. ápr. 25. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
59%
Ezen már én is gondolkodtam. Bár nem vagyok pszichológus, de szerintem a titok abban rejlik, hogy a társadalmat látja itt leképeződni az ember. Ez tényleg olyan oldal, ami mintát szolgáltat a minket körülvevő világból (pl. milyen trendek, illetve elképzelések vannak manapság). Ráadásul pl. a sport engem tényleg érdekel, ott mindig szívesen szoktam segíteni a fiataloknak, amiben tudok.
2021. ápr. 25. 15:44
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

5. én egyetértek, de mivel kérted, ezért, hogy ne érezd magad rosszul, lepontoztalak.

A gyk-ra sok tini jár, meg otthon unatkozó kismama, munkahelyét meg úgy általában az egész világot benne mindenkivel utáló emberek, akiknek az az örömük, hogy a saját frusztrációjukat kiélhetik, amit otthon, munkahelyen, iskolában nem tudnak megtenni.

(egyébként meg nem pontoztalak le 5ös, csak "vicc" volt :) )

2021. ápr. 25. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
A megfelelő kategóriákba kel benézni (kultúra, otthon, tudomány stb.) és nem azokba, amikhez mindenki "ért", mint a politika, üzlet, stb., máris nem olyan rossz az arány, több az értelmes válasz.
2021. ápr. 25. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:
27%
Sajnos már ott is a trollok tobzódnak.
2021. ápr. 25. 23:04
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

Minél megkeseredettebb, frusztráltabb, megcsömörlöttebb egy ember, annál nagyobb valószínűséggel ontja magából a negativitást.

Ezen a weboldalon úgy tűnik, felülreprezentált ez a réteg, így nem meglepő, hogy a hangnem is eltolódott ebbe az irányba.

2021. ápr. 29. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!