"Valójában nem volt felirat."
Tehát több evangélium szerint is volt felirat, sőt több nyelven is, de te innen a gép mögül megmondod a tutit, hogy nem volt. :D
50-150 évvel a Názereti halála után íródtak. Akkor még nem mindegy hogy 150 évvel később, vagy 2022 évvel később mondja meg valaki a tutit?.
Ha volt felirat, akkor legalább 3-4 különböző a források szerint 🙄
Egyébként 30-50 evangélium van a kérdéses időbôl, ezek az apokrif iratok. Mária evangéliuma pl azért lett kidobva, mert nehogy már egy nőnek is legyen :)
Akkor vedd úgy, hogy megmondtam, valójában volt felirat.
"Egyébként 30-50 evangélium van a kérdéses időbôl"
Melyik időkből? Az I. században csak 4 evangélium volt, miért kell hazudni?
A boszorkányperek inkább protestáns hagyomány, lásd Salem vagy német-alföldi esetek ezer számra, de ha megkérdezel egy evangélikus lelkészt, szerinte is volt felirat Jézus felett és ők is a Bibliának hisznek.
Viszont gyanítom, hogy ennyire hülye senki se lehet, mint mutatod magad, s csak trollkodsz velem, szóval szórakozz a kedves rokonaiddal, ne velem...
Én meg azt hittem te vagy a troll, vagy végtelenül primitív...
Akkor engedjük el ezt a csevegést, mert rossz irányba ment.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!