Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A reformátusok elfogadják a...

A reformátusok elfogadják a szentháronságot?

Figyelt kérdés

2022. nov. 26. 11:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ha lepontoztok is kint van a hivatalos oldalukon..
2022. nov. 27. 16:15
 22/27 anonim ***** válasza:

"Valójában nem volt felirat."

Tehát több evangélium szerint is volt felirat, sőt több nyelven is, de te innen a gép mögül megmondod a tutit, hogy nem volt. :D

2022. nov. 27. 18:06
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

50-150 évvel a Názereti halála után íródtak. Akkor még nem mindegy hogy 150 évvel később, vagy 2022 évvel később mondja meg valaki a tutit?.

Ha volt felirat, akkor legalább 3-4 különböző a források szerint 🙄

Egyébként 30-50 evangélium van a kérdéses időbôl, ezek az apokrif iratok. Mária evangéliuma pl azért lett kidobva, mert nehogy már egy nőnek is legyen :)

2022. nov. 27. 18:35
 24/27 anonim ***** válasza:
50%

Akkor vedd úgy, hogy megmondtam, valójában volt felirat.

"Egyébként 30-50 evangélium van a kérdéses időbôl"

Melyik időkből? Az I. században csak 4 evangélium volt, miért kell hazudni?

2022. nov. 27. 18:53
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom miért kell hazudnod, ezt neked kell tudnod. Gondolom ez amolyan katolikus hagyomány, lásd boszorkány perek, élve elégetett, megkínzott emberek, ellopott pénzek, stb.
2022. nov. 27. 19:03
 26/27 anonim ***** válasza:
50%

A boszorkányperek inkább protestáns hagyomány, lásd Salem vagy német-alföldi esetek ezer számra, de ha megkérdezel egy evangélikus lelkészt, szerinte is volt felirat Jézus felett és ők is a Bibliának hisznek.

Viszont gyanítom, hogy ennyire hülye senki se lehet, mint mutatod magad, s csak trollkodsz velem, szóval szórakozz a kedves rokonaiddal, ne velem...

2022. nov. 27. 19:10
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Én meg azt hittem te vagy a troll, vagy végtelenül primitív...

Akkor engedjük el ezt a csevegést, mert rossz irányba ment.

2022. nov. 27. 19:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!