Ha Jehova tanúja szeretnék lenni, mert valahogy megszólítana a dolog, akkor mik a feltételek?
#80 Térítéssel nem foglalkozom, ha esetleg félreérthető lettem volna ezt szeretném tisztázni, így itt nincs szó semmilyen meggyőzésről, csak néhány logikus dologról írtam, köszönöm egyébként kérdésed.
#81 Nyílván nem olvastad a topik felét sem, illetőleg a 15-20 %-os válaszértékelésed világosan megmutatja hogy nem csak itt értéktelenek, és értelmetlenek a válaszaid, hanem talán még hajazol is a negatív értékelésre, ami egyébként jelezhető lenne a moderátorok számára. Fontosnak tartom hangsúlyozni nem te vagy értéktelen csak a válaszaid, te pedig csak tudatlan vagy, és ez is csak átmeneti.
Illetőleg a moderátorok nem díjazzák a negatív értékelésre törekvést, erről meggyőződhetsz a szabályzatban magad is. Ennek ellenére nem jelentelek.(én)
Ellenben a sorozatos szabálysértéseid konzekvenciát vonhatnak maguk után. Szeretettel.
Ebben viszont van igazság hogy sokszor az igaz kimondása lepontozással jár itt, ez sajnos általános hogy a téves közvélekedés az uralkodó, na ezért is született részben ez a topik.
Megértelek hogy provokációnak tűnik a számodra, de hidd el nem az, a látszat csal. Ez egyfajta "vérfrissítés" inkább, vagy "testvérfrissítés", ezeket a szavakat tényleg csak idézőjelesem használom, spontán és intuitív ezek jöttek most. Néha furamódon juthatunk célba, és megtévesztő lehet a módszer, de tudatosság van mögötte, ebben biztos lehetsz. Ez kicsit minden vallást érint, ahogy észre is vetted, de lejáratásról nincs szó, egy kevéske provokációról igen, de csak amennyi muszáj, egy kis egészségesről, a cél szentesíti az eszközt. Nyílván csak a "nemtetszédeset" fejezed ki, és mint ilyen sosem jogtalan, csak leírod ahogy érzed, mindenképpen nem alaptalan, sőt jó hogy írod, mert ideje van a csendnek, és ideje van a szónak, ezek a pontozások itt teljesen nem relevánsak. Én is csak rákérdeztem inkább mint hogy vádoltalak, mert így tudom hogy nem trollkodsz csak, ugye az extrém kicsi pontozás gyanút kelt, de már látom hogy nem trollkodásról van szó. Egyelőre ennyit szerettem volna írni.
"Ebben viszont van igazság hogy sokszor az igaz kimondása lepontozással jár itt, ez sajnos általános hogy a téves közvélekedés az uralkodó, na ezért is született részben ez a topik."
Sokszor azért jár lepontozással az igazság kimondása mert ami szerinted az igazság az nem biztos, hogy tényleg az.
"együtt örülni nem jehovákkal is"
Már ebből lehet láni, hogy kamu a kérdés. A szóhasználatból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!