Ha Jehova tanúja szeretnék lenni, mert valahogy megszólítana a dolog, akkor mik a feltételek?
"neo-jehova kúltúra létrejötte"
Ez a neo Jehovistákét javíthatná. A Jehovistákét nem nagyon. Arról nem is beszélve, hogy milyen színben tüntetne fel egy felekezetet, az hogy ha az a felekezet lenne elfogadott ami elutasítja az előírásaikat?
Egyébként nem rossz ötlet. Hajrá, csinálj egy javított verziót.
A Jehovistákét is javíthatná, segíteném őket mindenképpen, mert nagyon szeretem őket. Nem utasítanám el az előírásokat csak ugyanazt frissített verzióban adnám, pl. a térítés opcionális, úgyis sokan tennék örömmel. Tehát max. leányvállalat lennék, nem konkurrencia.
Nem gondoltam hogy szükséges javított verzió.
Jó kis provokáció a kérdésed!
Ha valóban csatlakozni akarnál a szektához, akkor rendesen írnád a nevüket!
'13:46
Ha egy tini kiközösítenek, mert szeret filmezni, beleértve a saját családját és barátatit is azt milyen jelzővel lehet illetni?
A családom vallásába nem szólhatok bele, az mindenki magánügye. Ezért még beszélgethetek velük. Mert különben nekik is rossz, nekem is, annak meg nincs értelme. Így a neo-Jehova Mozgalom nevében e rendelkezést eltörlöm. Mert ez nem szép dolog, ennek a felvetése sem.
Aki akar csatlakozhat, béküljetek ki családtagjaitokkal nyugodtan, már vége, eltöröltem. Nem változik semmi csak neo-vá váltok. Ez csak egy természetes megújulás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!