Mi a szokás a templomba belépéskor a katolikusoknál, reformátusoknál, evangélikusoknál?
Úgy tudom, hogy a katolikusok a szenteltvíztartóba mártják egy-két ujjukat, keresztet vetnek, aztán bent a templomban térdet hajtanak, mielőtt leülnek a helyükre. Ugyanakkor már többször is láttam olyat, aki egyszerre végezte a keresztvetést és a térdhajtást.
Azt olvastam, hogy a reformátusoknál nem jellemző a keresztvetés, de náluk és az evangélikusoknál akkor hogy néz ki a "bevonulás" a templomba? Az ember egyszerűen csak besétál, és elfoglalja a helyét? Vagy térdhajtás náluk is van?
39
Ezek után ki fog hinni neked?
Vakon hajbókolsz egy átlenygült szellem előtt, legyen az bárki?
Ezek szerint imádkozhatsz te a Süsühöz is? Hogy Isten kit küld le nektek azt nem tudom! De a bálványimádókat a Biblia szerint keményen meg fogja bűntetni, ha kell a Sátánt is beveti ellenetek, bár én ebben nem hiszek. Szerintem megbocsájtó!
40-es hazugság?
Ez nem kérdés volt, hanem tények! Ezekkel mindenki tisztában van, hiába tagadod!
43
Érdekes, hogy mindig a Sátánnal jössz nagyon jelkemző rátok.
Te nem voltál képes megválaszolni, hogy milyen módon győzödsz meg az átlényegült személyazonosságáról. Ezért azt kell higyjem, hogy csak vak hit által. Tehát tök mindegy neked és tarsaidnak, hogy ki az akihez imádkoztok. Reggel megyek aludni, ezért most befejezem. Jó éjszakát, szép álmokat neked is!
Ui:Miért írnék privit? Tök világos, mit műveltek a misés boszorkánykodás közben!
45: szóval te Jézust tagadod. Ez így már világos beszéd.
Csak akkor nincs közöd a kereszténységhez.
46#
Miért tagadnám? Követem tanításait.
Vegyük azt a lehetőséget, hogy valami módon mégis csak meggyőződtetek róla, hogy az átlényegült nem más, mint Jézus (természetesen nem a vak hit által).
Ez esetben a boszorkánykodás útján megidézett Jézust csapdába ejtitek és bezárjátok a tabernákulumba.
Ez felér egy újabb keresztrefeszítéssel! Nem szégyenlitek magatokat? Ti vagytok a farizeusok leszármazottai! FUJJ!
49#
Értem mit írsz, valójában nem én, sem a felekezetem forgatja ki Jézus mindanivalójának jelentését, hanem a tiéd. Belemagyarázták a boszorkányságot. Ha valóban hiszel az anyag átlénygülésében, akkor magyarázd el, hogy ellenőrzöd az átlényegült személyazonosságát?
Jézus előre felhívta a figyelmét a hívőknek a csalásra! Ha neked megfelel a vak hit, akkor miért nem hiszel a Herry Potterben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!