Hogy írja a Biblia, hogy az élet a megfogantatástól kezdődik?
Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 15:24
21/35 anonim válasza:
#20 úgy érzem nem nagyon vagy kibékülve a férfiakkal :D
Egyébként erre is egy keresztény tanítás a megoldás: hűség. Házasság előtt ne feküdj össze senkivel, és ha kivárod a házasságot nagyobb valószínűséggel tudod kiszürni az ilyen erőszakos férfiakat és nincs ez a gond. ;)
(Másik válaszoló voltam, nem #19)
22/35 anonim válasza:
#21 aha, nem vagyok keresztény. Minek tartsam be a szabályait?
23/35 anonim válasza:
#22 egyrészt bármikor megtérhetsz ha úgy gondolod, másrészt pedig ha hasznos miért ne vennéd át? Vagy ha a keresztény tanítás részét képezné a levegővétel nem vennél levegőt sem?
24/35 anonim válasza:
#22 minek akarnék megtérni? Számomra kevés visszataszítóbb dolog van, mint a kereszténység. Vagy bármilyen vallás. Nem tartom hasznosnak sem. Néphülyítés, és emberek irányítása a célja. Köszönöm, ebből nem kérek. Inkább önrendelkezést és szabadságot akarok. És nem azt, hogy a keresztény tanításokra hivatkozva korlátozzák a saját testemhez való jogaimat.
25/35 Fero89 válasza:
#17 akkor ezek szerint ha én az elmúlt pár hónapban szexeltem akkor innentől köteles vagyok felajánlani a szerveimet, vagy csak a rosszéletű cédák akik nem gyermeknemzés céljából is merészelnek szexelni, dobják el ezt az alapvető emberi jogot?
26/35 anonim válasza:
Nálad a szervek felajánlása valami perverz fétis? Mert én egyszer se hoztam fel, mi köze van a hozzászólásomhoz? :D
27/35 anonim válasza:
#26 a te szervedet más használja, aki nélküle meghalna. Ugyanaz mint q terhesség. A különbség hogy az egyikhez kell a beleegyezésed, a másikra egyesek szerint oké belekényszeríteni az embert.
28/35 anonim válasza:
Áruld már el, hogy ki kényszerít bárki arra normális esetben, hogy terhes legyen? Kérdezd már meg otthon anyukád, hogy őt ki kényszerítette, hogy veled terhes legyen?
29/35 anonim válasza:
#28 ha nem szakíthatja meg a terhességet az ember, az kényszer terhesség (btw a Nemzetközi Büntetőbíróság szerint ez emberiség elleni bűntett, és emberkínzás, csak hogy tiszta legyen mi mellett kardoskodtok). Ezt szeretnék néhányan a vallásra hivatkozva elérni.
30/35 anonim válasza:
A kérdésemre is válaszolsz, vagy csak mellébeszélni tudsz? Kíváncsiságból, már megszületett gyermeked is meggyilkolnád, ha teherré válik vagy csak a meg nem született gyermekeket gyilkolnád meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!