Miért van ilyen kevés ismert muszlim? Keresztényhez, buddhistához, ateistához képest nagyon kevés van. Lenne bármilyen összefüggés?
Most Erdogan magyar szócsövével beszélsz, hogy fizetett-e, az nem derült ki, de elég sok propagandista kap is érte pénzt.
Látom retardált vagy. Az illető 20 évet ült börtönben és azt írja a covid miatt engedték el előbb. Ennek mi köze ahhoz hogy más bűncselekménynek miatt másokat lecsuknak? :)
Az pedig szintén a te retardáltságod hogy azt képzeled bárki bármit mondhat szólásszabadság címen. Becsületsértéstől kezdve, rágalmazásig és közösség elleni uszításig sok minden előfordulhat ami mind bűncselekmény. De ahogy mondtam ezek többsége a terrorizmus támogatása miatt került börtönbe vagy mert a puccsista szervezet tagja volt, és nem azért mert Erdogant kritizálta. Ilyen alapon akkor az összes ellenzéki politikusnak ami sok ezer ember, börtönben kellene lennie és az összes újságíró aki kritizálta Erdogant. Csak hogy felfogd, egy példa. Nemrég egy török énekes azt mondta nyilvánosan valakiről hogy azért perverz mert vallási középiskolában tanult. Ez nem kritika hanem közösség elleni uszítás és büntetendő.
"Most Erdogan magyar szócsövével beszélsz, hogy fizetett-e, az nem derült ki, de elég sok propagandista kap is érte pénzt."
Abban igazad van hogy szimpatizálok Erdogannal. Jelenleg Törökország az egyetlen függetlennek nevezhető muszlim ország. És bárki bármit mond demokratikus. A Nyugat rágalmazza Erdogant mindenfélével mert Erdogan kijelentette hogy a Nyugat már nem parancsol Törökországnak.
Továbbá jelenleg Erdogan tesz a legtöbbet azért hogy béke legyen Ukrajna és Oroszország között. A Nyugat állandóan emberijogokról, demokráciáról meg békéről papol, ehhez képest semmit nem tesznek a békéért Ukrajnában. Erdogan közvetítésével újraindult a gabonaexport, legutóbb pedig egy fogolycserét hozott össze.
"Az illető 20 évet ült börtönben és azt írja a covid miatt engedték el előbb."
Így van, és pont ez a baj, hogy nem másokat engednek el előbb, mondjuk olyanokat akik soha senkinek nem ártottak, csak a kormánnyal szemben voltak kritikusak; nem, úgy tűnik arrafelé még egy gyilkos is prioritást élvez a kormánykritikusokkal szemben. Mennyire kell gyengeelméjűnek lenni hogy valaki ezt ne fogja fel?
Látom tényleg retardált vagy. Elmondtam hogy a szólásszabadság nem egyenlő azzal hogy bármit mondhatsz nyilvánosan. Azt is elmondtam hogy akikről beszélsz főleg a terrorszervezetek támogatása miatt lettek lecsukva.
Egyébként ha lenne eszed utánanéznél és látnád hogy Törökország több tízezer elítéltet engedett szabadon a covid miatt amiben lehet mindenféle elítélt.
"Látom még mindig nem fogtad fel hogy ezek az emberek többségében nem azért ülnek börtönben mert Erdogant kritizálták hanem mert terrorszervezet tagjai."
Értem én hogy te fanatikusként bármilyen hazugságot kitalálsz, hogy a fanatizmusod tárgyát mentegesd, de a valóságban közel sem ez a helyzet.
Pont arról van szó, hogy Törökország jogossá tette az ilyen igazságtalanságokat a 2005-ben hatályba léptetett 301-es cikkelyével.
Miért okoskodsz bele olyan témába, amivel kapcsolatban ennyire nem tudsz semmit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!