Miért van ilyen kevés ismert muszlim? Keresztényhez, buddhistához, ateistához képest nagyon kevés van. Lenne bármilyen összefüggés?
Látom valahol olvastál valamit de fogalmad sincs mi az csak a kis fejecskédben ezt raktad össze :)
A 301-es cikkely az állami elleni büncselekményekre vonatkozik. Ezt a magyar BTK is bünteti.
Szóval akkor mutatnál valami statisztikát hogy hány embert ítéltek el Törökországban csak azért mert Erdogant kritizálta és hogy ebből hány volt jogtalan?
A kedvedért utánanéztem. A 301-es cikkelyt pont hogy Erdogan enyhítette még 2008-ban és az ellenzék kritizálta emiatt azzal hogy engedett az EU-nak. Itt a HVG cikk részlete:
"A módosítás elfogadását heves vita előzte meg: a legnagyobb ellenzéki párt, a kemalista Köztársasági Néppárt (CHP) és a nacionalista, szélsőjobboldali Nemzeti Cselekvés Pártja (MHP) azzal vádolta a kormányt, hogy „elárulta Törökország nemzeti identitását”, és az Európai Unió (EU) nyomásának engedve szabad utat adott a török állam rágalmazásának."
Azt is írja hogy maximum 2 évre ítélhető el valaki emiatt. Szóval annyira retardált vagy hogy azt sem tudod miről beszélsz.
Buddhista celeb/sztár lényeges több van de erre úgyis válaszolt már a 3-as + hozzátenném még Tiger Woods, David Bowie, George Lucas, Steve Jobs, Orlando Bloom stb.
Ismerek sokat csak a többi valláshoz viszonyítva feltűnően kevés van sztem.
Vannak csak feltűnően kevés más vallású sztárokhoz képest.
Tudtam. Azért ennyire én is utána néztem a dolgoknak mielőtt kiírtam volna ezt a kérdést.
Hallottam róluk igen.
DJ Khaled muszlim de mintha láttam volna már inni...
O'Neal-ról és még egy híres rapper akit nem említettél Ice Cube-ról pedig nehéz megmondani, hogy mai napig tartják-e a vallásukat főleg O'Neal-ról aki azt nyilatkozta egyszer, hogy: "I'm Muslim, I'm Jewish, I'm Buddhist, I'm everybody 'cause I'm a people person."
Oké, most vagy tényleg ennyire semmilyen valós tudással nem rendelkezel semmiről, vagy fantizmusodban hazudozol össze-vissza. Tessék, csak hogy képben legyél:
Már persze ha a tudatlanságod miatt beszélsz hülyeségetek. Ha a fanatizmusod miatt, akkor meg úgyis kár beléd a szó, szóval viszlát!
Kiemeltem a kérdést hátha sikerül valami a témához kapcsolódó konklúziót levonni.
Egyébként csak fun fact, hogy talán a legismertebbet a listán Muhammad Ali-t kihagytuk a felsorolásból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!