Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van ilyen kevés ismert...

Miért van ilyen kevés ismert muszlim? Keresztényhez, buddhistához, ateistához képest nagyon kevés van. Lenne bármilyen összefüggés?

Figyelt kérdés

2022. okt. 2. 23:39
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

Látom valahol olvastál valamit de fogalmad sincs mi az csak a kis fejecskédben ezt raktad össze :)

A 301-es cikkely az állami elleni büncselekményekre vonatkozik. Ezt a magyar BTK is bünteti.

Szóval akkor mutatnál valami statisztikát hogy hány embert ítéltek el Törökországban csak azért mert Erdogant kritizálta és hogy ebből hány volt jogtalan?

2022. okt. 3. 15:54
 32/38 anonim ***** válasza:
0%

A kedvedért utánanéztem. A 301-es cikkelyt pont hogy Erdogan enyhítette még 2008-ban és az ellenzék kritizálta emiatt azzal hogy engedett az EU-nak. Itt a HVG cikk részlete:

"A módosítás elfogadását heves vita előzte meg: a legnagyobb ellenzéki párt, a kemalista Köztársasági Néppárt (CHP) és a nacionalista, szélsőjobboldali Nemzeti Cselekvés Pártja (MHP) azzal vádolta a kormányt, hogy „elárulta Törökország nemzeti identitását”, és az Európai Unió (EU) nyomásának engedve szabad utat adott a török állam rágalmazásának."

Azt is írja hogy maximum 2 évre ítélhető el valaki emiatt. Szóval annyira retardált vagy hogy azt sem tudod miről beszélsz.

2022. okt. 3. 16:11
 33/38 A kérdező kommentje:

Buddhista celeb/sztár lényeges több van de erre úgyis válaszolt már a 3-as + hozzátenném még Tiger Woods, David Bowie, George Lucas, Steve Jobs, Orlando Bloom stb.

Ismerek sokat csak a többi valláshoz viszonyítva feltűnően kevés van sztem.

Vannak csak feltűnően kevés más vallású sztárokhoz képest.

Tudtam. Azért ennyire én is utána néztem a dolgoknak mielőtt kiírtam volna ezt a kérdést.

Hallottam róluk igen.

DJ Khaled muszlim de mintha láttam volna már inni...

O'Neal-ról és még egy híres rapper akit nem említettél Ice Cube-ról pedig nehéz megmondani, hogy mai napig tartják-e a vallásukat főleg O'Neal-ról aki azt nyilatkozta egyszer, hogy: "I'm Muslim, I'm Jewish, I'm Buddhist, I'm everybody 'cause I'm a people person."

2022. okt. 3. 16:55
 34/38 A kérdező kommentje:
Ezekkel a Törökország politikáját elemző dolgokat pedig kérlek fejezzétek be mert nem sok köze van a kérdéshez.
2022. okt. 3. 16:57
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Oké, most vagy tényleg ennyire semmilyen valós tudással nem rendelkezel semmiről, vagy fantizmusodban hazudozol össze-vissza. Tessék, csak hogy képben legyél:

[link]

Már persze ha a tudatlanságod miatt beszélsz hülyeségetek. Ha a fanatizmusod miatt, akkor meg úgyis kár beléd a szó, szóval viszlát!

2022. okt. 3. 17:43
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
Te tényleg retardált vagy :) Belinkeltél egy wiki cikket arról hogy Törökországban létezik 301-es cikkely :) És bele sem olvastál mert írja hogy 2008-ban vagyis Erdogan alatt enyhítettek rajta.
2022. okt. 3. 17:59
 37/38 A kérdező kommentje:

Kiemeltem a kérdést hátha sikerül valami a témához kapcsolódó konklúziót levonni.

Egyébként csak fun fact, hogy talán a legismertebbet a listán Muhammad Ali-t kihagytuk a felsorolásból.

2022. okt. 6. 21:53
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Aki csak 24 évesen lett muszlim, addig Cassius Clay-nek hívták.
2022. okt. 7. 06:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!