Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van az, hogy a vallásos...

Miért van az, hogy a vallásos emberek tudnak a leggonasszabbak lenni?

Figyelt kérdés

A vallásos emberek amilyen gaztetteket elkövettek már, ahhoz képest a köztörvényes bűnözők egy szelíd bárányok!

Most is, ami az ukrán háborúban van, az egyik keresztény hadsereget (ukrán) is megáldották a papok, a másik (orosz) hadsereget is szintén megáldották a papok, és szinte keresztes hadjáratot vívnak egymás ellen.

Szerintem egyébként Jézus nem is volt vallásos, gyakorlatilag szinte minden vallási előírást megszegett! Szombati napon dolgozott, gyógyított, amikor a vallás előírta a kézmosást, akkor azt szándékosan nem csinálta meg.

Állandóan a papok orra alá dörgölte, hogy nem tartja meg a vallásos előírásokat! Akkor honnan van a vallásos emberekben ez a mérhetetlen gyűlölet a másik keresztényekkel szemben?

2022. szept. 16. 07:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
30%

Ez lesz az utolsó válaszom, mert tényleg kár időt pocsékolni rád. Tony Blair csak annyit ismert be, hogy a 2003-as iraki háború is hozzájárult az ISIS felemelkedéséhez, de kitart amellett, hogy Szaddam Husszein kiiktatása volt a helyes lépés. A te állításod szerint ez olyan, ha azt mondanám, hogy Franciaország jutta hatalomra a nácikat, mivel a Versailles béke is hozzájárult, hogy a nácik felemeledtek Németországban. Előbb még amerika hozta létre mostmár a britek, döntsd már el, bár milyen cikket hozhatsz mind meg lesz cáfolva. És higyjek, a te forrásaidnak, miközben te sem hiszed el amit én linkek, amúgy gondolom csak azokat az oldalaknak hiszel amit azt írja amit látni akarsz, fogadjunk, ha a New York Times azt hozná le, hogy ennyi palesztin civil halt meg, már linkelgetnél ezerrel. Én meg tettem a tőlem telhetőt, remélem a moderátorok helyesen járnak el és nem fogod tovább égetni a normális muszlimokat. Mert te ugyan úgy viselkedsz mint az általad leírt keresztények, csak muszlim kiadásban.

Zárás ként tőled idézek kicsi módosítva:

„ A békés muszlimokkal nincs problémám. Az viszont tény hogy az iszlám egy rendkívül erőszakos, agresszív intoleráns vallás.”

2022. okt. 2. 00:36
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

Irak lerohanását azzal indokloták hogy Szaddamnak vegyifegyverei vannak és hogy támogatta a terroristákat. Ezekről bebizonysodott hogy hazugságok. Tony Blair beismerte hogy ha nem támadják meg Irakot nem lenne ISIS és még bocsánatot is kért. Az ISIS-t az USA hozta létre Izraellel de a britek is részt vettek Irak lerohanásában. Láthatod elég logikusan kifejtettem, a te verziódat egy gyerek sem hinné el annyira nevetséges.

"Zárás ként tőled idézek kicsi módosítva:"

És te erre azt hazudtad hogy én minden keresztényt erőszakosnak, agresszívnak tartok.

2022. okt. 2. 00:53
 33/35 anonim ***** válasza:
51%

hála istennek, hogy ez az utolsó válaszod, mert 10 különböző témával csapongsz minden kommentedben

de tudod attól nem nyersz vitát, hogy annyit írsz amire normálisan nem lehet válaszolni

2022. okt. 2. 00:56
 34/35 anonim ***** válasza:
52%

#32 Jééé, itt van Abdullah és Drakula legjobb barátja :D Már reménykedtem benne, hogy kibannoltak. Nem sokat változtál, de nem is baj, egyszer csak eltűnsz végre a hazugságaiddal együtt. És előre jelzem cionista zsidónak neveztél engem egy másik kérdésnél, szóval nem számítok hazug kereszténynek :DDD

Válasz a kérdésre:

Most a vallásosok vagy a keresztényeket tartod a leggonoszabbnak? Mert a kérdésed minden vallásosra vonatkozik, amiben benne van az (iszlám, judaizmus, buddhizmus), de a leírás kifejezetten csak a keresztényekről szól, ha pontosak akarunk lenni -ha már szoba hoztad az ukránokat és oroszokat- ortodox keresztényekről. Ez a leírás elég csúnya ferdítés, hogy minden vallásos embere ráhúzod, hogy még a köztörvényes bűnözök is jobbak náluk. Nyilván vannak szélsőségesek, (Hol nincsenek?), de most konkrétan egy köztörvényes bűnözőhöz hasonlítani Marika nénit is, aki Vasárnaponként templomba jár. Ne mááár.

Szerintem meg a nácik és a komcsik voltak a leggonoszabbak a világon. Inkább legyen egy mérsékelten vallásos ember a szomszédóm, mint egy náci.

2022. okt. 2. 18:10
 35/35 anonim ***** válasza:
52%

"Nem sokat változtál, de nem is baj, egyszer csak eltűnsz végre a hazugságaiddal együtt"

Látom neked is fáj az igazság :)

"És előre jelzem cionista zsidónak neveztél engem egy másik kérdésnél, szóval nem számítok hazug kereszténynek :DDD"

A kettő nem zárja ki egymást. Lehetsz keresztényként cionista zsidó. Sok keresztény cionista.

2022. okt. 2. 23:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!