Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus jól akar időzíteni vagy...

Jézus jól akar időzíteni vagy próbára akar tenni?

Figyelt kérdés
Frissen érettségizett keresztény 19 éves lány vagyok. Már egy ideje van egy munkahely ahova mindig jentkezek de még addig sem jutottam el, hogy felhívjanak. Mindig azt olvasom, hogy Jézus jól időzít, mindent a maga idejében akar megadni. Amikor legelsőnek adtam le a jelentkezést akkor annyira el voltam bízva imádkoztam, hogy adja meg, de nem hívtak. Majd így folytatódott és minél jobban nem kaptam meg hiába kértem, nem adatott meg még egy telefon hívás sem hogy be hívjanak engem interjúra. Egy ideig el ment a kedvem mindentől, de még is kértem tovább ugyan azt az állást. Lehet, hogy Jézus nem ezt a munkát akarja nekem hanem jobbat szán? Próbra akar tenni? Türelemre akar tanítani? Jól akar időzíteni?

2022. szept. 15. 01:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem lehet csak úgy be menni oda, meg nincsen rá lehetőségem sem, mert cégesbusz van oda.
2022. szept. 15. 11:21
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

És munkaközvetítő révén lehet bekerülni?

Ez az egy munkalehetőség van? Szakmatanulás nem lenne hasznosabb?

2022. szept. 15. 11:23
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem mentem tanulni, direkt, ugyan azt tanultam volna amit 4 évig tanultam, úgy gondoltam 1-2évet kihagyok addigra találok iskolát vagy valami olyat ami nekem tetszik mert őszintén nem találtam olyat ami nekem tetszene.
2022. szept. 15. 11:26
 14/20 anonim ***** válasza:
64%

Hm, mit tanultál, pénzügyet(könyvelést)? Ha azt, az pedig egy piacképes irány. Ha nem szeretnél gyárban dolgozni, ami nagyon kemény és csak erős szervezet bírja hosszú távon, tanulnod kell valamit. Piacképeset keressél.

Sokféle van, van a pénzügy-számvitel, vegyésztechnikusi, estleg egészségügy, vagy a pincérkedéssel is lehet keresni. Most ezek jutottak eszembe.

Vagy főiskola/egyetem, ami, ha piacképeset választassz, egy emelkedett fizetést hoz. De egy pincér többet megkereshet mint egy nem piacképes diplomával rendelkező pályaelhagyó.

2022. szept. 15. 11:46
 15/20 anonim ***** válasza:
15%
Hol írja a Biblia hogy Jézus maga Isten és hogy imádkozz hozzá? Sehol.
2022. szept. 15. 12:26
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
Jézus nevében lehet kérni az Atyát. Tehát tényleg szerencsésebb az Atyához imádkozni. Jézus tanított is imádkozni: Mi Atyánk...
2022. szept. 15. 13:07
 17/20 anonim ***** válasza:
79%
Jelentkezzél minél több munkahelyre, és próbáld meg a kapcsolataidat felhasználni.
2022. szept. 15. 13:24
 18/20 NTBS ***** válasza:
45%
Is-is! De ő mindig jobbat készit.
2022. szept. 15. 14:32
 19/20 A kérdező kommentje:
Hát igen egyre több helyre jelentkezek meg próbálok olyat találni ami megfelelő csak vidéken élek nehéz a közlekedés.
2022. szept. 15. 23:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel azon kívül, hogy attól még hogy jó munkát akarsz, nem leszel önző. Viszont Jézus tényleg nem olyan, mint a régi pogány bálványok, hogyha imádkozol hozzá meg áldozatokat viszel neki, akkor ő segít ilyen dolgokban. A legnagyob ajándékot viszont már megkaptuk tőle.
2022. szept. 16. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!