Jézus jól akar időzíteni vagy próbára akar tenni?
Hiába beszélsz hozzá, saját életed kovácsa vagy..
Biblia is csak egy tündér mese, már bocs.
A munkáltatók 99%-a nem jelez vissza azoknak az állásra jelentkezőknek, akiket nem akar behívni állásinterjúra, mert magasról tesznek a jelentkezőkre. De az is lehet, hogy már betöltötték a hirdetett pozíciót, csak nincs kedve/ideje senkinek a HR-en értesíteni a jelentkezőket, hogy ne fáradjanak, már hiába jelentkeznek.
A helyedben nem stresszelnék rá annyira egy kiszemelt állásra. Arra nem gondoltál, hogy ez esetleg egy jelzés (akár Jézustól), hogy nem ez az a munkahely, ami neked kell?
Jézus/Isten nem foglalkozik ilyesmivel.
Azt figyeli, hogyan viselkedsz életed során, hogy majd tudja hová tegyen a halálod után.
Se nem segít, se nem büntet.
Azt majd a túlvilágon.
2# Igen, ez a helyes hozzáállás. 23.Zsoltár leírtak szerint. Ő tudja: hol, mikor,kikkel és miért... Csak keresd Isten mindig, mindenben.
Engem volt, hogy csak 10 napra vitt be egy munkahelyre. Meg volt a miértje is, de nem is éreztem, hogy az én melóm lenne. Jézus bízni tanít.
Áldjon az Úr!
De igen gondoltam erre pont ma, mert ma szembe jött velem egy másik állás is 3 műszakos meg ilyesmi, azon gondolkoztam el kicsit.
Ma megkértem, hogy teljesüljön az ő akarata az életemmel szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!