Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus jól akar időzíteni vagy...

Jézus jól akar időzíteni vagy próbára akar tenni?

Figyelt kérdés
Frissen érettségizett keresztény 19 éves lány vagyok. Már egy ideje van egy munkahely ahova mindig jentkezek de még addig sem jutottam el, hogy felhívjanak. Mindig azt olvasom, hogy Jézus jól időzít, mindent a maga idejében akar megadni. Amikor legelsőnek adtam le a jelentkezést akkor annyira el voltam bízva imádkoztam, hogy adja meg, de nem hívtak. Majd így folytatódott és minél jobban nem kaptam meg hiába kértem, nem adatott meg még egy telefon hívás sem hogy be hívjanak engem interjúra. Egy ideig el ment a kedvem mindentől, de még is kértem tovább ugyan azt az állást. Lehet, hogy Jézus nem ezt a munkát akarja nekem hanem jobbat szán? Próbra akar tenni? Türelemre akar tanítani? Jól akar időzíteni?

2022. szept. 15. 01:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem fogja megadni, mert egyedül a saját önző céljaidat nézed. Jézus nem egy kérek-kapok automata, akinek felsorolod az óhajtodat és minden meglesz. Az imádkozás párbeszéd. Megkérdezted mit kér ő tőled?
2022. szept. 15. 01:25
 2/20 A kérdező kommentje:
Igaz.. Azt soha nem kérdeztem meg hogy ő mit akar, de hálát mindig adtam hogy ő van nekem. Köszönöm egyes válaszoló ^^ lesz vele mit beszélnem ma is
2022. szept. 15. 01:29
 3/20 anonim ***** válasza:
10%

Hiába beszélsz hozzá, saját életed kovácsa vagy..

Biblia is csak egy tündér mese, már bocs.

2022. szept. 15. 02:38
 4/20 anonim ***** válasza:
30%
A lelked inkább akarja megmenteni, mert fogy az idő.
2022. szept. 15. 07:46
 5/20 Pekka ***** válasza:
87%

A munkáltatók 99%-a nem jelez vissza azoknak az állásra jelentkezőknek, akiket nem akar behívni állásinterjúra, mert magasról tesznek a jelentkezőkre. De az is lehet, hogy már betöltötték a hirdetett pozíciót, csak nincs kedve/ideje senkinek a HR-en értesíteni a jelentkezőket, hogy ne fáradjanak, már hiába jelentkeznek.

A helyedben nem stresszelnék rá annyira egy kiszemelt állásra. Arra nem gondoltál, hogy ez esetleg egy jelzés (akár Jézustól), hogy nem ez az a munkahely, ami neked kell?

2022. szept. 15. 08:27
 6/20 anonim ***** válasza:
26%

Jézus/Isten nem foglalkozik ilyesmivel.

Azt figyeli, hogyan viselkedsz életed során, hogy majd tudja hová tegyen a halálod után.

Se nem segít, se nem büntet.

Azt majd a túlvilágon.

2022. szept. 15. 08:28
 7/20 anonim ***** válasza:
36%

2# Igen, ez a helyes hozzáállás. 23.Zsoltár leírtak szerint. Ő tudja: hol, mikor,kikkel és miért... Csak keresd Isten mindig, mindenben.

Engem volt, hogy csak 10 napra vitt be egy munkahelyre. Meg volt a miértje is, de nem is éreztem, hogy az én melóm lenne. Jézus bízni tanít.

Áldjon az Úr!

2022. szept. 15. 08:29
 8/20 A kérdező kommentje:

De igen gondoltam erre pont ma, mert ma szembe jött velem egy másik állás is 3 műszakos meg ilyesmi, azon gondolkoztam el kicsit.

Ma megkértem, hogy teljesüljön az ő akarata az életemmel szembe.

2022. szept. 15. 09:15
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
A következő hozzáállás a helyes: te beadod mindenhová a jelentkezésed, minden követ megmozgatsz, amit tudsz, hogy találj állást. Vagy beiratkozol egy szakképzésre és azt kitartással végigcsinálod. Ami ezen felül, nem áll a hatalmadban, arról Isten gondoskodik. Ő megmondta, hogy nem kell aggódnia ételért, italért, ruháért aki benne hisz. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy nem leszel munka nélkül. DE. Neked minden követ meg kell mozgatnod érte. Nem az van, hogy te kinézel magadnak valamit és Isten megadja.
2022. szept. 15. 09:55
 10/20 anonim ***** válasza:
77%
... plusz sokkal hatékonyabb tud lenni, ha személyesen keresed fel a potenciális munkaadót. Az önéletrajz küldözgetés személytelen. Én is így találtam állást, hogy bementem a kiszemelt potenciális munkahelyre és személyesen adtam le a jelentkezésem, beszéltem a vezetővel. (No persze, nem mindenhova eresztenek be). Munkaközvetítőhöz is személyesen járkálj, mindig keresd személyesen, hogy lássa, szükséged van a munkára.
2022. szept. 15. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!