Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt olyan aki LMBTQ...

Van itt olyan aki LMBTQ kategóriába sorolja magát és keresztény?

Figyelt kérdés
Hogyan éled meg ezt? Van olyan közösség, ahol tudják és elfogadnak?

2022. szept. 1. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hogyan élem meg? Mit? Istent szolgálom és nem azonosulok a testemmel teljesen.

Agenderflux vagyok. Az idő több mint 90%ban nem élek meg semmiféle nemiséget. A szexualitásom rég rohadóban van, mert számomra az semmi. Én az érzelmek tengerének vagyok a vezére, a szexualitás számomra üres, mint az evés.

Mivel az igaz kereszténység kvázi minden, így nem értem a kérdést. Mit hogyan élek meg? Mi köze van a jóság szolgálatához bármiféle szexualitás, meg identitásos dolognak? Ha egy széknek hiszed magad, akkor is istent szolgálod, ha heteró embernek, akkor is, ha gendermentes létezőnek, akkor is, ha tudod, hogy isten vagy, akkor is. Tök független minden ilyentől a kereszténység.

Engem mindenhol megértenek és elfogadnak. Miért ne tennék??? Én gyönyörű vagyok. Akkor is, amikor ember vagyok és lány/fiú, akkor is amikor gendermentes. Valamint a belsőm sose változik igazán.

2022. szept. 6. 16:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Ateista vagyok. Nem azért mert meleg vagyok hanem mert én nem tudok ebben hinni. (Sajnos)
2022. szept. 6. 16:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Hodász András?
2023. júl. 23. 18:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!