Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A homo erectus vagyis a...

A homo erectus vagyis a felegyenesedett ősember már teljes értékű embernek számít vagyis ilyenek már vannak a mennybe vagy a pokolba?

Figyelt kérdés
Mert igazából úgy tanultuk hogy ők még csak előemberek, de már tudtak beszélni valamilyen szinten.
2022. aug. 30. 21:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit hozzátennék a #20-as kommentemhez, hogy miért kell nyilatkozni arról, amit az ember nem ismer?

Én például nem ismerem az iszlámot. Nem vagyok muszlim, de nem fogom az iszlám vallást meg a Koránt kritizálni, mert nem vagyok elég felkészült belőle.

Az evolúciótagadók viszont valódi ismeret nélkül kritizálják az evolúciót, úgy, hogy feltehetően még egy tankönyvet sem olvastak normálisan el. Akivel beszéltem itt, az is összehordott hetet-havat a kromoszómákról mikor teljesen összefüggéstlen módon tette. A tudományos nyelvezet nem fog valamit hitelesíteni.

Bocsánat, hogy ebben, meg az előző kommentemben kissé kiakadtam, de elképesztő ez a viselkedés.

2022. szept. 1. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!