A homo erectus vagyis a felegyenesedett ősember már teljes értékű embernek számít vagyis ilyenek már vannak a mennybe vagy a pokolba?
"nem müködő részeket?"
Ráadásul nem is az van, hogy egyszerűen nem működik - hanem elkezd működni, a folyamat háromnegyed szépen lefut, elkészülnek a félkész termékek - majd nem fejezi be senki, a lebontó folyamatok meg lassan eltüntetik a fel nem használt anyagokat.
Ennek mi értelme van?
"Ennek mi értelme van?"
Belefutottunk az entrópiába.
Nekem nagyon úgy tünik hogy zeuszozás megy itt.
Úgy értem hogy nem értesz valamit és ráfogod hogy oda kell egy Isten vagy valami.
De ez csak a te szájízed szerint megy. Bizonyítani nem bizonyít semmit.
"Ugyanaz a tervező."
Szerintem nem valószínű a tervező, ugyanis az élőlények anatómiai jellegzetességei nem tudatos tervezőre mutatnak.
Másrészt ha neked a csimpánz és az ember genomja közös tervezőre utal, akkor mi van más fajokkal, akik nagyon különböznek e két fajtól genetikailag? Azokat egy másik istenség tervezte?
Az, hogy a csimpánz és az ember genomja közel 100%-ban azonos, azt mutatja, hogy nagyon közeli rokonok. Semelyik másik fajjal nincs ilyen egyezés (leszámítva talán a bonobót, ami szintén egy majom faj) tehát a két fajnak közös őse van.
"Eleve irányitatlan folyamatok által két kromoszóma fuziója egy olyan lényt hozna létre amely már nem csimpánz, de egy ugyanolyan lénnyel kellene életképes és szaporodóképes utódot nemzenie amelyben ugyanez a spontán kromoszóma fúzió megtörtént."
Egy szót sem értek abból, amit mondasz. Annyi jön le, hogy az evolúciót akarod cáfolni.
>Nézd, a helyzet az, hogy a fajok bizonyítottan változnak. Ha előnyös ez a változás, akkor elterjed a populációban, ha nem, akkor kihal. Minden egyes kis változás formálja az adott fajt, és ha ezek a változások felhalmozódnak, akkor új faj keletkezik. Értelemszerűen az új faj a régivel már nem lesz képes utódot nemzeni. De ez nem cáfolja az evolúciót.
"Másképp a természet azt mutatja, hogy nem lesz képes reprodukálni magát ha vegyes ember-csimpánz lényt nemz. Lásd az öszvér."
>Azt hiszem, már kezdem érteni, hogy mit akarsz mondani. Viszont nekem nincs tudomásom vegyes ember-csimpánz lényről. Arról van tudomásom, hogy a két fajnak közös őse van. Ezt mutatja a genetikai vizsgálat.
"Szóval megint az az egyszerűbb, hogy valaki kivülről gondosan megszerkesztette azt a 23 emberi kromoszómát és nem a csimpánz 24 kromoszómájából jöttünk létre spontán irányitatlanul."
>Csakhogy senki sem állítja, hogy a csimpánzból jöttünk létre. Teljesen félreérted az evolúciót.
"Csakhogy senki sem állítja, hogy a csimpánzból jöttünk létre. Teljesen félreérted az evolúciót."
Sokáig tartott mire rájöttél.
Az evolúció tagadók azért tagadják mert nem ismerik. Ezt szinte minden alkalommal bebizonyítják.
Nyilvánvaló volt, hogy nem ismeri, de naiv módon azért hajottam arra, hogy esetleg én értem félre őt.
Az utolsó soraiban azonban már akkora hülyeségeket mondott, hogy nyilvánvaló, hogy ennek az embernek a biológiai ismeretei a béka feneke alatt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!