Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Érzem az isten iránti vágyat,...

Érzem az isten iránti vágyat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezt az egész keresztény értékrendet utálom, én nem vagyok bűnös, mert a lelkiismeretem tiszta, nem érzem magam bűnösnek. Istenben pedig azért nem hihetek, mert nem fogok megalázkodni, nem leszek olyan kutya. Miben higgyek? 17 f

2022. aug. 19. 22:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%
Már ez is egyfajta hit.
2022. aug. 19. 22:38
 2/21 A kérdező kommentje:
Igen, nem zárom ki hogy isten létezik, de hagyjon békén, én ki akarok maradni ebből a rendszerből
2022. aug. 19. 22:43
 3/21 Mojjo ***** válasza:
45%
Van baj. Majd elmúlik, ha kinősz a tini korból.
2022. aug. 19. 22:50
 4/21 anonim ***** válasza:
26%

Akkor mit akarsz?

Mar ki vagy maradva ne izgulj, sajnos az Isten orszagabol is ki vagy maradva.

Ha neked kell az ő országa, akkor tenned kell erte.

Nem fog az olodbe pottyanni.

Ha nem teszel erte akkor is döntöttél: megpedig azt hogy nem akarsz ennek a reszese lenni

Es Isten tiszteletben tartja a döntésedet.

De akkor ne sirj hogy a satannal kell toltsd az örökkévalósagot, hisz te valasztottad!!

A nem dontes is egy döntés.

2022. aug. 19. 23:44
 5/21 anonim ***** válasza:
21%
Tejfolt a sajtos tesztara mert az ugy a jo!
2022. aug. 20. 03:01
 6/21 anonim ***** válasza:

Keress olyan vallást, ami jobban illik a hitedhez.

Úgy néz ki, a kereszténység nem neked való.

De vigyázz, mert más vallás lehet akár még szigorúbb is.

Például a krisnásoknál szex csak akkor megengedett a házastársak között, ha gyereket akarnak, tehát például fogamzásgátlás tilos, terhes szex tilos, ha nincs jó időszakban az asszony, akkor is tilos.

2022. aug. 20. 09:54
 7/21 anonim ***** válasza:

"Ezt az egész keresztény értékrendet utálom, én nem vagyok bűnös, mert a lelkiismeretem tiszta, nem érzem magam bűnösnek."

Akkor jobban magadba kellene nézni. Mondjuk olvasd el a hegyi beszédet Máté 5-7, és az alapján ítéld meg magad.

Az egy más tészta, ha utálod Jézus tanításait.

2022. aug. 20. 11:07
 8/21 anonim ***** válasza:
Szia! Javaslom, hogy olvasd el a négy Evangéliumot! Ez az isteni kinyilatkoztatás.
2022. aug. 20. 12:35
 9/21 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#2 milyen rendszedbol?

ez Isten "rendszere"

teremtese, te, es a vilag ami koruloted forog

pont a szabadakarat miatt tagadhatod meg az "Egyhaz" rendszeret ha erre gondolsz, de Jezus "rendszeret", tanitasait is

ahogy emlitettek ezzel onmagad elveteted attol hogy halalod utan udvozulhess, vagyis hogy orokke elhess majd a "tulvilagon", "mennyben"

(ott ahol minden tokeletes lesz, nem lesz rossz es bun stb.)

Szereteten alapulnak (alapulnanak) az Igaz Hitek, Vallasok, vagyis nincs bennuk kutyaalazat ha ugyis tunik, velhetoen szinten az "egyhazi, emberi" tenyezokre gondolsz hogy gyonj meg ilyesmik

eloirt torvenyek, ne legyel homo, ne vegezz onkielegitest pl.

de mi irant van akkor vagyad? Milyen lenne a kapcsolatod a te Istenkepeddel? Barati? vagy ot tartanad a szolagdnak? (lasd azokat akik Istentol csodat varnak, hogy megoldjak az evilagi gondjaikat)

2022. aug. 20. 13:23
 10/21 A kérdező kommentje:
Szeretnék imádkozni, segítséget kérni. De semmilyen vallás törvényeinek nem akarok engedelmeskedni. Én betartom a lelkiismeretem követelményeit, nem bántok másokat, számomra ez az egyetlen törvény.
2022. aug. 20. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!